Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Sexy, picit ribis öltözködés...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sexy, picit ribis öltözködés nagyon gáz?

Figyelt kérdés

Szeretem ha a pasik megbámulnak, sóvárognak utánam. Néha rá is játszok kicsit. Szerintetek ez nagyon gáz?

22/L

2017. ápr. 5. 19:20
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
48%
20 év felett eléggé.
2017. ápr. 5. 19:20
 2/12 anonim ***** válasza:
0%
Megnéznélek! Mikor, hol? F.
2017. ápr. 5. 19:21
 3/12 anonim ***** válasza:
8%
Kiindulva abból, hogy ma már az igazán nőies öltözködést is ribisnek tartják, szerintem nem gáz.
2017. ápr. 5. 19:33
 4/12 anonim ***** válasza:
85%

Szerintem azért kicsit ezzel óvatosabban bánj, mivel vannak olyanok, akik totál felizgulnak erre, és ne adj Isten lehet, hogy megerőszakolni akarnak, mintsem hogy megismerni. Sok esetet hallottam, amikor lenge öltözékben a kanos mocskok lányokat raboltak el, és erőszakoltak meg. Nem azt mondom, ha itt a nyár, meg minden, lehet azért lenge öltözék, de azért légy óvatos, mert lehet ezzel magadnak árthatsz.

25/F

2017. ápr. 5. 19:34
 5/12 anonim válasza:
71%

Igen nagyon gaz vagy :D

Ezzel jaratod le magad, te nem no vagy :)

L

2017. ápr. 5. 19:36
 6/12 anonim ***** válasza:
67%

Persze, mutogasd csak magad, de ne csodálkozz ha egyszer elkapnak és jól megdugnak.

Meleg időben, bizonyos mértékig persze érthető. De ha nagyon hiányos öltözékben jársz, csak magadnak árthatsz vele. Meg esetleg mindenki csak megdugni akar majd, semmi többet és komolyabbat. :/

2017. ápr. 5. 20:10
 7/12 anonim ***** válasza:
51%
Nekem bejön az ahogy írod "picit ribis" öltözködés. Persze ha olyan alakod is van hozzá, hogy érdemes mutogatni. Biztos megbámulnálak, és ha bejössz sóvárognék is utánad. Igzalmat hozol a szürke mindennapokba, amikor látok egy merészebben öltözködő lányt. Bátorság, még ha egyesek megszólnak is érte.
2017. ápr. 5. 20:16
 8/12 anonim ***** válasza:
Így nem lehet megmondani, ha körül írnád hogy szoktál kinézni, akkor tudnánk véleményezni, hogy szexi,vonzó, belefér e még utcai öltözetnek, vagy egyértelműen qvás, vagy kirívó.
2017. ápr. 5. 21:00
 9/12 anonim ***** válasza:
Küldj képet, már úgy sóvárgok egy kis sóvárgásra!
2017. ápr. 5. 21:58
 10/12 anonim ***** válasza:
84%

semmi gond ezzel, ha azt élvezed, hogy ezzel nagyjából kategorizálod magadat a könnyen dugható "ribi" dobozba a pasik szemében.

az egyéniséged kifejezője az öltözködés, szóval, ha azt akarod, hogy a pasik ribiként nézzenek rád és ribiként bánjanak veled, akkor öltözz úgy és még játsz is rá...elég jól működik...

2017. ápr. 5. 23:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!