Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kicsit ribis öltözködés gáz?
Figyelt kérdés
Nagyon elítélendő szerintetek, ha valaki szeret többet mutatni magából hétköznapi szituációkban is?
21/L
2017. márc. 29. 19:59
2/13 anonim válasza:
Nem, nekem kirakhatod a melleidet is meg a popsit is nyugodtan én nem ítéllek el ezért, meg senkit se.
3/13 anonim válasza:
A kicsit ribis nem gáz, sőt szeretem megnézni az ilyen lányokat. Ettől még nem jelenti, hogy valaki ribi is.
4/13 anonim válasza:
Csak mértékkel. De ne sírjon a szád ha mindenki csak megdugni akar. És ne lepődj meg ha majd egyszer el kapnak az utcán és megerőszakolnak. Felnőtt Nő vagy. Saját felelősséged. Te felelsz magadért. 23 L
5/13 anonim válasza:
Igazából annyira mindegy. Biztos lehetsz benne, hogy akármilyen ruhát veszel fel, meg fognak benne nézni, illetve tuti hogy lesznek, akik ribisnek fognak találni. Kár ezen agyalnod.
Olyat vegyél fel, amilyenben jól érzed magad és megmutatja a személyiségedet.
23/F
6/13 anonim válasza:
Jön a tavasz, jön a nyár, mutasd a testedet!
7/13 anonim válasza:
Az mit jelent, hogy többet? Mihez képest? Ehhez azért jó lenne látni, hogy miről is van szó. De alapvetően nekem nincs semmi bajom azzal, ha egy nő szereti önmagát és ezt lehet is látni rajta, sőt... :)
8/13 anonim válasza:
Nem gáz, sőt, szeretem formás idomú lányokon legeltetni a szemem. Megbecsülöm azt, aki megmutatja, ami van neki. Neki izgató, nekem örömet okoz. Nekem bejön ha egy lány kicsit ribis.
9/13 anonim válasza:
Attól függ, mit értesz alatta konkrétan. Vagy mondjuk milyen helyzetben. Nyilván egy buliban elmegy a miniszoknya meg a tűsarkú, sőt, oda egyenesen ilyet illik felvenni, de mondjuk hétköznap rendszeresen ebben járni már egyértelműen túlzás lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!