Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a nők nem néznének ki ilyen kihívóan akkor a férfiak nem néznék őket egy darab húsnak?
Ha nem néznének ki kihívóan, akkor nézném őket darab húsnak. De így látom bennük a NŐT!
Nagyon nem szeretném, ha nem néznének ki kihívóan.
Vannak társadalmak, ahol mindenüket el kell fedni a nőknek, és lám-lám, ott még annyira sem veszik emberszámba őket, mint itt.
Továbbá mondjuk 100 éve sem öltözködtek kihívóan, és hasonlóképpen, nem is vették emberszámba őket.
Szerintem ha a nők nem azt akarják, hogy csak arra keljenek meg, hogy nagyon megbámulják őket akkor
miért nem öltözködnek és viselkednek egy kicsit visszafogottabban?
Csak mert olvastam egy cikket és ott azt írták, hogy a gyerekeket meg kell tanítani óvatosnak lenni és nem túlzottan felhívni magukra majd később a figyelmet!
#5: Pont arra akartam rávilágítani.
Egy fejlettebb társadalomban pedig az egyén is szabadabban dönthet saját megjelenését illetően.
Soha nem lenne szabad előfordulnia annak, hogy egy ember tárgyként tekintsen a másikra.
Sem az ágyban, sem a boltban, sehol. Erre nincs mentség, nem kell kibúvókat és okokat keresni. Aki képes erre, magában keresse a hibát, és garantáltan találni fog. Ha nem talál, akkor végtelenül buta és korlátolt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!