Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha az uborkat szeletek en...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha az uborkat szeletek en teszem be a puncimba és a párom ügy várom széttett lábakkal par darab még a hasamon is lesz az jo névnapi meg, epi? És onnan kieszi. Mindig ubit nassol szeletben ezert gondoltam ótletes ti örülnétek neki? Utána meg sex lenne

Figyelt kérdés
2016. szept. 10. 13:45
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Aranyos vagy. Én örülnék neki. Bizunk benne, hogy ö is.
2016. szept. 10. 13:49
 2/13 anonim ***** válasza:
97%
Ez nekem gusztustalan. Szegény párod. :) Bocs, de csak a röhögés jött rám, ez olyan fantáziadús csábítás. Lány vagyok, de beleképzeltem magam a pasi helyébe, hogy belépek az ajtón és milyen látvány fogad. :D
2016. szept. 10. 13:51
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Tejfölös ubi lesz? Az jó!!!!
2016. szept. 10. 13:51
 4/13 A kérdező kommentje:
Mivel nyalni is nagon szeret és mondja olyan finom sós a puncid . Ezért gondoltam így összekapcsolni. Mert az uborkat is mindig sózza. Az anyja ilyen bio vega és erre szoktatta rá olyan neki mint masoknak a chips hogy ezt nassolgatja.
2016. szept. 10. 13:53
 5/13 A kérdező kommentje:
Még azt is mondta múltkor nyalas utan már nem is kell megsózmia az ubit ekkor jótt az 5 let. De mas 5 letet is javasolhattok névnapjara ami ilyen sexxel kapcsolatos
2016. szept. 10. 13:55
 6/13 anonim ***** válasza:
91%
Bakker az én párom meg a szalonnát szereti, vagy akármit, de mégse dugdosom fel.
 7/13 A kérdező kommentje:
Mert egy sexörült a pasim.
 8/13 A kérdező kommentje:
Fiúk válaszoljanak inkabb...
2016. szept. 10. 13:57
 9/13 anonim ***** válasza:
91%
Önts be egy kis tejet és készíts ki egy szelet kenyeret. Ha jön akkor kérd meg, hogy kenjen neked egy vajas-kenyeret. Ahhoz ugyanis köpülni kell.
2016. szept. 10. 14:05
 10/13 anonim ***** válasza:
Aranyos. Csak éppen veszélyes... pl volt egy csaj aki ugyan ezt csinálta kolbásszal.. Jó sikerült a meglepi csak hát a csaj olyan fertőzést kapott hogy 2-3 nap után bele halt... Kaját ne dugj a puncidba.. Max a párod farkát vagy egy vibrátort de mást ne.. 22 L
2016. szept. 10. 14:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!