Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, örülnétek pár darab sütinek a randin?
Nah engem le is vennél vele a lábamról. :) Nagyon édes szájú vagyok. :)
De ha még nem is sikerülne olyan finomra a süti. Maga a gesztus többet ér!!! :)
22/F
Naná, ki ne örülne sütinek? :D
Ha nem igazán jó a muffin, attól még nem könyvelném el, hogy nem tud sütni. De amúgy nem igazán lehet rossz muffint csinálni. Ha nagyon folyós marad vagy ha elégeted, az látszik.
Ha sütit sütsz neki azzal azt mondod el neki hogy mennyire oda vagy érte, ami az egyik legnagyobb hiba a kapcsolat elején.
Ha még ráadásul valamiért nem is ízlik neki akkor jópofiznia kell nehogy megsértsen.
Ha ez bekövetkezik félig már el is ástad magad
Szerintem egyáltalán nem ásnád el magad nála..
Figyelmesség.. Én nagyon örültem, mikor kaptam egy sütit az előző barátnőmtől. És leginkább azért, mert tudom, hogy azért csinálta, hogy nekem örömet okozzon. És hiába égett oda a fele a tepsinek, abszolút nem zavart! Ne izgulj azon se, ha elrontod, nem fog elkönyvelni "rossz szakácsnak".
Egy sima kis uzsonnás dobozban is teljesen jó, ha viszed. Elrejted szépen a táskádban, majd mondod neki, hogy "hoztam neked valamit". Előveszed, innentől a többit rád bízom :D
Egy a lényeg, szerintem nagyon sézp gesztus, én nagyon örülnék neki.
22F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!