Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Most ez mi? Ribis hajlamaim...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most ez mi? Ribis hajlamaim vannak vagy mi? Mit csináljak?

Figyelt kérdés

A barátommal távkapcsolatban élünk. Én igazából szex terén eléggé nagy igényű vagyok, vagyis nekem mindig is nagyon fontos volt, sokszor masztizok, és a szexet is igényelném, ha nem lennénk távkapcsolatban.

De mostanában elromlott a kapcsolatunk a barátommal. Én csak úgy magamtól szoktam képeket csinálni magamról és elküldeni neki, amikor fel vagyok izgulva, de mostanában nagy ívben tesz rá ezekre a képekre.

Elhagyni nem akarom, viszont mindig úgy érzem, hogy nekem szükségem van valami férfi visszajelzésre, és ha akár idegen férfiakat is felizgathatok, és nekik küldöm el arc nélkül a képeket, nekem az adja azt a "kielégülést" amit amúgy hiányolok.

Én ezt nem tekintem megcsalásnak, mert nem az illető érdekel engem akinek elküldöm, és nincsenek is vele olyan gondolataim, csak jó hallani hogy én valakit fel tudok izgatni. Szakítani nem akarok, mert amúgy minden rendben van és már tervezzük az összeköltözést, egyedül ez a szexualitás nem működik úgy, ahogy én szeretném. Zavar, ha senki nem érezteti velem hogy nő vagyok, mert nekem nagyon fontos a szex és ezt igényelném.

Bár igazából hazudok, mert mostanában nem beszéltem idegen férfiakkal, kb 2 vagy 3 éve volt ilyen, 1-2 alkalommal, azt meg is bántam, de már megint ilyen gondolatok vannak a fejemben és már rendesen ribinek tartom magam. Pedig Isten látja lelkem, hogy nem csalnám meg a barátomat, mert nem érdekelnek a férfiak, csak az, hogy én halljam tőlük hogy tetszem nekik.

Volt még valaki így? Mit csináljak már? Be fogok gyogyózni hogy nem tudok szexelni pedig van barátom, ő viszont teljesen lesz.rja az ilyen közeledéseimet ha neten beszélünk. Ha együtt vagyunk nincs baj.. de így nagyon nem bírom már.

23N

2018. júl. 13. 21:28
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
0%
Hát akkor nekem küldhetsz. 🙂
2018. júl. 13. 21:29
 2/17 anonim ***** válasza:

Szerintem ez még nem megcsalás... főleg, ha el vagy hanyagolva.

Ribi akkor lenné, ha félre is kefélnél.

Amúgy milyen képeket küldözgetsz?

2018. júl. 13. 21:39
 3/17 anonim ***** válasza:
Képeket nekem is küldhetsz.
2018. júl. 13. 21:40
 4/17 A kérdező kommentje:

Ne írjatok ennyien légyszi privátot. Nem fogok küldeni képet senkinek!

A kérdésen van inkább a hangsúly. Köszi.

2018. júl. 13. 21:44
 5/17 anonim ***** válasza:
Izgalmas nő lehetsz!
2018. júl. 13. 21:49
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Azt hiszem az onbizalomhianyodon kellene dolgozni nem az ujabb kepeken. Ertem en hogy mindenki szeret pozitiv visszajelzeseket kapni, de ugy tunik te ettol teszed fuggove hogy mit gondolsz magadrol.
2018. júl. 13. 21:51
 7/17 A kérdező kommentje:

#6 hát jól rátapintottál erre, tényleg nagyon önbizalomhiányos vagyok. Tehát ehhez lenne ennek köze?

Ez most nagyon meglepett hogy ebből Te erre rájöttél :D

2018. júl. 13. 21:53
 8/17 anonim ***** válasza:
De miért van önbizalomhiányod? :)
2018. júl. 13. 21:58
 9/17 anonim ***** válasza:
39%
Küldjed csak a képet te okos,msjd később,ha szakítotok zsarol vele!!!
2018. júl. 13. 22:02
 10/17 anonim ***** válasza:
37%

"ribis hajlam.." te toál kétségbe vagy esve némber. :D

+ önbizalmad nulla..

nem tudod magadról, hogy jó nő vagy? miért kell a megerősítés?

amúgy meg a vágyak nem tartoznak a bűn kategóriába, ahogy a megcsalás sem. utóbbi valami társadalmi biszbasz se több se kevesebb. ja, + isten nem létezik.

2018. júl. 13. 22:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!