Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most ez mi? Ribis hajlamaim vannak vagy mi? Mit csináljak?
A barátommal távkapcsolatban élünk. Én igazából szex terén eléggé nagy igényű vagyok, vagyis nekem mindig is nagyon fontos volt, sokszor masztizok, és a szexet is igényelném, ha nem lennénk távkapcsolatban.
De mostanában elromlott a kapcsolatunk a barátommal. Én csak úgy magamtól szoktam képeket csinálni magamról és elküldeni neki, amikor fel vagyok izgulva, de mostanában nagy ívben tesz rá ezekre a képekre.
Elhagyni nem akarom, viszont mindig úgy érzem, hogy nekem szükségem van valami férfi visszajelzésre, és ha akár idegen férfiakat is felizgathatok, és nekik küldöm el arc nélkül a képeket, nekem az adja azt a "kielégülést" amit amúgy hiányolok.
Én ezt nem tekintem megcsalásnak, mert nem az illető érdekel engem akinek elküldöm, és nincsenek is vele olyan gondolataim, csak jó hallani hogy én valakit fel tudok izgatni. Szakítani nem akarok, mert amúgy minden rendben van és már tervezzük az összeköltözést, egyedül ez a szexualitás nem működik úgy, ahogy én szeretném. Zavar, ha senki nem érezteti velem hogy nő vagyok, mert nekem nagyon fontos a szex és ezt igényelném.
Bár igazából hazudok, mert mostanában nem beszéltem idegen férfiakkal, kb 2 vagy 3 éve volt ilyen, 1-2 alkalommal, azt meg is bántam, de már megint ilyen gondolatok vannak a fejemben és már rendesen ribinek tartom magam. Pedig Isten látja lelkem, hogy nem csalnám meg a barátomat, mert nem érdekelnek a férfiak, csak az, hogy én halljam tőlük hogy tetszem nekik.
Volt még valaki így? Mit csináljak már? Be fogok gyogyózni hogy nem tudok szexelni pedig van barátom, ő viszont teljesen lesz.rja az ilyen közeledéseimet ha neten beszélünk. Ha együtt vagyunk nincs baj.. de így nagyon nem bírom már.
23N
Akkor először is öltözz fel és (lehetőleg személyesen és négyszemközt) beszélj a barátoddal, hogy akkor a kapcsolatotok hová is tart. Ennek a kapcsolatnak gyakorlatilag nincs értelme, se a lelki, se a testi része nem kielégítő, úgyhogy jó eséllyel szakítás lesz. Az ne tartson vissza, hogy egyedül maradsz, mert egy ideig gyakorlatilag túl sok minden nem fog változni. Ha ezzel megvagy, akkor meg keress egy olyan srácot, akivel rendes párkapcsolatot alakíthatsz ki és aki majd megadja úgy lelkileg, mint testileg azt, amit most hiányolsz.
Emellett szerintem nem túl jó ötlet random embereknek meztelen képeket küldözgetni, mert nem tudhatod, hogy mikor fog visszaütni a dolog.
Na jó hagyjuk inkább :) köszi azért a normális válaszokat.
Hogyan lehet törölni a kérdést?
Szia!
Az önbizalomhiányod szeretethiánnyal is társul jelen esetben -véleményem szerint. Jó tudatosítani ezt is, hogy változtatni tudj. Egyébként egészséges nő vagy, természetes, hogy ebben a korban ilyen testi vágyaid vannak. Hosszú távon azonban rendbe kell tenned az önbizalomhiányodat.
No, lehet erősen fogalmaztam. Semmit sem kell, de ha okos nő vagy, akkor feltételezhetően boldog életet akarsz élni. És ezért dolgozni kell lelkileg is.
Üdv,
25 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!