Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek gáz hogy az a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gáz hogy az a álmom hogy le feküdjek egy nagyon kövér nővel minimum 200 kilósal?

Figyelt kérdés

Vannak furcsa fétiseim pl láb fétis vagy tenyér fétis stb de a legfurcsább az hogy egy Nagyon kövér lányal szeretkezek úgy hogy bele ül a ölembe vagy rám fekszik.

Szerintetek ez gáz?

A többség pasi nem szereti a kövér nőket de én imádom azóta imádom amióta lefeküdtem egy duci lányal ő nem volt annyira kövér csak duci de voltak sonkái és nagy hasa :)

De nagyon nagyon jó volt vele a szex és azóta szexuálisan is vonzanak a kövér lányok ,pedig régen nekem sem tetszetek :)

2018. szept. 30. 10:14
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Ezzel nem vagy egyedül. Pontosan így történt meg velem is. Néhány éve összejöttem egy brutál kövér szép arcú bevállalós nővel és azóta csak ilyen lányok izgatnak fel annyira jó volt vele.
2019. jún. 9. 01:24
 22/23 anonim ***** válasza:
Az ilyen álom nálam már a rémálom kategóriába tartozik...
2019. jún. 10. 09:17
 23/23 anonim ***** válasza:

Egy volt párom, saját bevallása szerint 170 kiló volt, velem-rajtam lovagolt először, azt mondta, soha nem mert senkire ráfordulni. Teljesen jó, nem haltam meg egyszer sem, egy puha ágy jól elosztja a súlyt, szóval nagyon nem olyan, mintha a kövön feküdnél, Ő meg tűsarkúban rád áll.

Jó érzés, semmi baj vele. Háj, hurkák, puhaság, poci mindenhol:)

2019. jún. 14. 16:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!