Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz hogy az a álmom hogy le feküdjek egy nagyon kövér nővel minimum 200 kilósal?
Vannak furcsa fétiseim pl láb fétis vagy tenyér fétis stb de a legfurcsább az hogy egy Nagyon kövér lányal szeretkezek úgy hogy bele ül a ölembe vagy rám fekszik.
Szerintetek ez gáz?
A többség pasi nem szereti a kövér nőket de én imádom azóta imádom amióta lefeküdtem egy duci lányal ő nem volt annyira kövér csak duci de voltak sonkái és nagy hasa :)
De nagyon nagyon jó volt vele a szex és azóta szexuálisan is vonzanak a kövér lányok ,pedig régen nekem sem tetszetek :)
Egy volt párom, saját bevallása szerint 170 kiló volt, velem-rajtam lovagolt először, azt mondta, soha nem mert senkire ráfordulni. Teljesen jó, nem haltam meg egyszer sem, egy puha ágy jól elosztja a súlyt, szóval nagyon nem olyan, mintha a kövön feküdnél, Ő meg tűsarkúban rád áll.
Jó érzés, semmi baj vele. Háj, hurkák, puhaság, poci mindenhol:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!