Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szex kövér sráccal?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szex kövér sráccal?

Figyelt kérdés
Kedves Lányok, volt már dolgotok kövér sráccal? Ha igen, milyen élményt nyújtottak? Ha nem, fantáziáltatok róla, izgatónak találjátok?
2018. szept. 26. 20:19
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
86%

Egyáltalán nem tartom izgatónak

Sőt taszít egy kivsit

2018. szept. 26. 20:20
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem volt, és nem is lesz.
2018. szept. 26. 20:20
 3/11 anonim ***** válasza:
Annyira nem volt kövér, de határozottan mackós alkatú. Szinte minden jó volt vele, bár volt nehány furcsa perverziója.
2018. szept. 26. 20:28
 4/11 anonim ***** válasza:
63%

Volt 130 kg párom

Exem is fel hízott 110 kilóra

A pózol kolártoltak de igazábol nyalni jobban tudott mind a 2

Azért a belüket tartani nehéz volt aztán rám tehénkedtek én meg majd ki köptem a tüdőm

24N

2018. szept. 26. 20:30
 5/11 anonim ***** válasza:
60%
A kövér pasik nem tudnak szexelni, maximum maszatolnak, szuszognak és izzadnak:D
2018. szept. 26. 20:45
 6/11 anonim ***** válasza:
ha! laza meg jó gonsolkodású, vicces és van vonzódás simán!
2018. szept. 26. 22:14
 7/11 anonim ***** válasza:
54%
Macko,,aki sportol,lehet szexi,vonzo,a nagydarab ferfi,maskent izgato,mint egy szaljas fiu,de mindketto tipus tetszik
2018. szept. 28. 11:47
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Ja. Az egyik mikor felül volt és izzadt kb folyt rám az izzadtsága, nagyon gusztustalan volt. Nem is bírt rendesen megdugni. A másik nem nagyon erőltette hogy ő legyen felül, volt hogy megállt pihenni, de legalább volt tapasztalata, tudta mi kényelmes mindkettőnknek. Szopni nehéz és zavaró, felnéznék a szemébe és nem látom az arcát se. Bunkó vagyok, szóvá is tettem mindkettőnek, azóta fogyóznak.
2018. szept. 28. 11:53
 9/11 anonim ***** válasza:
Nem! No! Gar nichts! Нет! Nu!
2018. szept. 28. 15:29
 10/11 anonim ***** válasza:
Isten oriz. Aki kover, dietazzon ha jo bort akar maganak.
2018. okt. 5. 12:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!