Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mackós sráccal milyen a sex?
Figyelt kérdés
Eddig csak még nálam is vékonyabb srácokkal voltam.(60kg alatt)
De most megismertem egy elég édi srácot,de sajna elég dagi(78-80kg)...de azért adnék egy esélyt a dolognak.
Van valami amire figyelni kéne.
2017. márc. 24. 03:16
2/13 anonim válasza:
Biztos nem "dagi" ,csak könnyű észrevenni xD
5/13 anonim válasza:
Én sem értem, 80kg az mióta dagi?
Mondjuk ha hozzá 160 cm magas akkor oké 😃
6/13 anonim válasza:
Egyébként az én párom 140kg. Ő már dagi 😃
5. válaszoló voltam
7/13 A kérdező kommentje:
Ja mondjuk magasságot tényleg nem írtam....
170cm társul hozzá.
2017. márc. 24. 07:43
8/13 anonim válasza:
60kg ?:D 12évessel voltál ? 80kg dagi ?:D
Barátom 91kg de még csak pocakosnak se mondanám, nem hogy daginak :D
9/13 anonim válasza:
én 193 centi vagyok és 100 kiló, de senki sem szokta azt mondani rám, hogy dagi vagyok. Okés van egy kis hasam, de ennyi. Ránézésre teljesen normál testalkatúnak nézek ki.
10/13 János Gilján válasza:
Kikérem magamnak a 80 kilósok nevében a dagi jelzőt! :D
Én is 80 vagyok (178 centi) és hiper-brutál szexi alakom van! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!