Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A jövőhéten lefekszek egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A jövőhéten lefekszek egy sráccal, neki 22 cm farka van és elég vastag is, viszont én szűz vagyok még mennyire fog fájni? Lehet valamilyen durva egészségugyi problémám? P

Figyelt kérdés
2017. febr. 24. 15:29
 1/9 A kérdező kommentje:
Ez nem betegség😄 Ezt itt szögezzuk le
2017. febr. 24. 15:31
 2/9 A kérdező kommentje:

Tapasztalatokat is irhatnátok

Meg trükköket

2017. febr. 24. 15:43
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem nyomja tövig szárazon,akkor olyan nagy bajod nem lehet.
2017. febr. 24. 16:41
 4/9 anonim ***** válasza:
40%
Legyél te a fiú és akkor nem fog annyira fájni.
2017. febr. 24. 16:41
 5/9 anonim ***** válasza:
42%
És miért nem te leszel az aktív?
2017. febr. 24. 16:46
 6/9 anonim ***** válasza:
61%

Potyogni fognak belőled a pukik utána, közben meg a könnyeid:-))

Bocs én hetero vagyok, nem tudom beleélni magam, de sok szerencsét...

2017. febr. 24. 17:09
 7/9 anonim ***** válasza:
25%
Végbélszakadás
2017. febr. 24. 17:29
 8/9 anonim ***** válasza:
25%

Kérd meg hogy legyen gyengéd az elején aztán ha bírod gyorsíthettok fontos, hogy mindketten élvezzétek nekem is hatalmas farkam van és mindig óvatos vagyok ha kezdővel van dolgom, még nem panaszkodtak.

Ügyes kis praktika ha SAE30-as kenőolajat használtok síkosítónak, és mivel fekete nem annyira látszik az esetleges baleset. Esetleges bőrirritációt okozhat.

2017. febr. 24. 22:09
 9/9 anonim ***** válasza:
94%
Sok sikosito mindenképp! Ha száraz a téma akkor csak az ő bőre összetapad a te belsőddel és azt fogod érezni hogy húzza-tépi a belsőd.... hadd csússzon, úgy a jó. És előtte egy kis izgatás tágitás, és lazulj el, ne feszítsd be az izamidat, akkor könnyebben becsusszan. Csak ügyesen :)
2017. febr. 24. 23:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!