Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A szégyenlősebb szűz fiúk egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szégyenlősebb szűz fiúk egy nem szűz lánnyal milyen első alkalmat szeretnének?

Figyelt kérdés
Nemrég jöttem össze a párommal, aki még szűz, én viszont nem. Elég szégyenlős típus, lehet, hogy az ágyban is ilyen lesz? Attól tartok, azon fog kattogni, hogy 'béna lesz', vagy valami. Ha túlságosan 'gyengéd' leszek, akkor meg főleg. Várjam meg, hogy ő kezdeményezzen szerintetek? Vagy teperjem le, ti örülnétek neki? (Remélem sikerült érthetően leírnom.) :)

2016. aug. 11. 15:04
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Tapasztalt létedre még mindig nem tudod, hogy ezt vele kellene megbeszélned és nem velünk?

22/L

2016. aug. 11. 15:08
 2/10 anonim ***** válasza:
Közèpső
2016. aug. 11. 15:10
 3/10 anonim ***** válasza:
82%
szerencsés a barátod. teperd le gyengéden.
2016. aug. 11. 15:11
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Én letepertem, nem elég hogy nem tudott elmenni, sokszor lankadt is. "Ideges" volt.
2016. aug. 11. 15:55
 5/10 A kérdező kommentje:

#1 Annyira tapasztalt én sem vagyok. :)

#4 Hú, ezt észben tartom. :/

2016. aug. 11. 17:27
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Teperd le en szuz vagyok es orulnek ha letepernel marmint ha leteperne a baratnom
2016. aug. 11. 17:48
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Tök mindegy, hogy mi mit mondunk.

Ha azt mondjuk

teperd le

vagy ne teperd le.

És megteszed az egyiket, de az pont a te barátodnak nem fog tetszeni, akkor hiába a mi véleményünk.

Erre való a KOMMUNIKÁCIÓ, az egyik legfontosabb dolog egy kapcsolatban!

2016. aug. 11. 18:19
 8/10 A kérdező kommentje:
Utolsó: Teljesen igazad van, nem tudhatom. De azért érdekel, hogy a többség hogy vélekedik erről. :) (Egyébként elfelejtettem írni, ha számítana, hogy mindketten 18 évesek vagyunk.)
2016. aug. 12. 12:30
 9/10 anonim ***** válasza:
60%

Hát akkor azt mondom,hogyha szégyellős szűz srác lennék, akkor ez a leteperés nem tetszene. Nekem az jutna eszembe, hogy már 18 évesen is olyan szexéhes vagy,hogy alig várod,hogy valaki belédhatoljon..... Sőt, attól függetlenül is így gondolom,hogy nem vagyok szégyenlős szűz srác.

Biztos,hogy azon fog kattogni,hogy béna lesz. Ez szinte ezzel jár. Ennek ellenére ne titkold el,hogy már nem vagy szűz.

2016. aug. 12. 14:14
 10/10 anonim ***** válasza:
Mindenképpen te irányíts,az sem baj ha csak petting lesz először.
2016. aug. 12. 15:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!