Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szégyenlősebb szűz fiúk egy nem szűz lánnyal milyen első alkalmat szeretnének?
Tapasztalt létedre még mindig nem tudod, hogy ezt vele kellene megbeszélned és nem velünk?
22/L
#1 Annyira tapasztalt én sem vagyok. :)
#4 Hú, ezt észben tartom. :/
Tök mindegy, hogy mi mit mondunk.
Ha azt mondjuk
teperd le
vagy ne teperd le.
És megteszed az egyiket, de az pont a te barátodnak nem fog tetszeni, akkor hiába a mi véleményünk.
Erre való a KOMMUNIKÁCIÓ, az egyik legfontosabb dolog egy kapcsolatban!
Hát akkor azt mondom,hogyha szégyellős szűz srác lennék, akkor ez a leteperés nem tetszene. Nekem az jutna eszembe, hogy már 18 évesen is olyan szexéhes vagy,hogy alig várod,hogy valaki belédhatoljon..... Sőt, attól függetlenül is így gondolom,hogy nem vagyok szégyenlős szűz srác.
Biztos,hogy azon fog kattogni,hogy béna lesz. Ez szinte ezzel jár. Ennek ellenére ne titkold el,hogy már nem vagy szűz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!