Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem régiben elkezdtem beszélgetni egy sráccal és találkozni akar velem, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Az a bajom hogy ő még nem látott rólam egész alakos képet, és az eléggé kövér vagyok. Nagyon félek találkozni vele és nem tudom hogy mit fog szólni hozzám ha találkozunk. Tudnátok segíteni?
Itt egy link hogy kb mekkora vagyok, a rózsaszín fürdő rucishoz hasonlít az alakom, annyi kivétellel hogy én felülről kisebb darab vagyok.
2017. aug. 9. 20:42
1/7 anonim válasza:
Mi nem ő vagyunk. Nem tudjuk megmondani mit tegyél.
4/7 anonim válasza:
örülni fog neked csinos lehetsz
mondjuk nekem az első képen szereplő is bejön sőt
5/7 darida válasza:
A srác is lehet túlsúlyos. Találkozz vele.
Egy kis sportot, mozgást szért mindenképpen elkezdenék ...
6/7 anonim válasza:
Mondd meg neki előre, ha így is akar találkozni, az jó, ha nem akkor a vékonyakat szereti.
7/7 anonim válasza:
"a kövér lányok kényeztettek, sosem láttam náluk szebbet"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!