Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti randiznátok egy kövér sráccal?
Nem.
De tudod, ízlések és pofonok, kinek ez, kinek az tetszik.
Számomra nem jönnek be a kövér srácok, viszont ismerek jó néhány csajt, akinek meg ők jönnek be.
Nem.
Én is kövér vagyok, és nem tetszenek a kövérek. Amíg nem alakítottam magam normálisra, addig nem keresek társat.
Első!
És soha nem meséltek arról a lányok,hogy mi vonzza őket bennük? Csak kíváncsi vagyok :)
Azért, az se mindegy mennyire kövér.
De nekem tetszenek a husis fiúk, kifejezetten nagyon szép arcúak.
pl a RomaNewsP-nél(youtube) az a fehér, duci srác az nagyon cuki arcú, pufika :D
Attól függ, miért kövér.
Ha betegség miatt, akkor "elnézendő", nyilván nem érzi jól magát íg ő sem, de nem tehet róla. Így igen, randzinék egy ilyen sráccal.
Ha azért kövér, mert lusta, akkor nem randiznék vele. Teljesen más személyiség, mint én. Én eléggé igényes vagyok magamra, a környezetemre. A kövérség pedig egyfajta igénytelenség az én nézeteim szerint: ha valaki SAJÁTMAGÁVAL SZEMBEN annyira igénytelen, hogy képes annyira meghízni, hogy kövérnek lehessen nevezni, és nem is tesz azért, hogy ez változzon, mert lusta, akaratgyenge, akkor felesleges leállni vele, az élet más területein is megmutatkoznának ezek a negatív tulajdonságai.
Akinek pedig az a kifogása, hogy hiába mozog, diétázik, de nem fogy, nos, az valamit rosszul csinál. Menjen el orvoshoz, hogy nincs-e egészségügyi oka a fogyás hiányának, vagy keressen fel dietetikus/edzőt, aki segít neki, ha egyedül nem megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!