Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti randiznátok egy kövér sráccal?
Figyelt kérdés
2017. ápr. 19. 16:36
11/15 anonim válasza:
Még sosem éreztem vonzalmat kövér férfi iránt, szerintem nem is randiznék olyannal. Mint ahogy én se azokat a férfiakat vonzom, akik modellalkat-lapos has pártiak. Meg kell találni a célközönséget.
13/15 anonim válasza:
Kérdező, és kövér srácok!
Kicsit szedjétek össze magatokat, fogyjatok le, izmosodjatok! Ha nekem sikerült, akkor már bárkinek, nektek is sikerülni fog, higgyétek el!
Aztán utána olyan csajokat dughattok, mint az itt nyilatkozó felszínes pitsák. Szóval hajrá!
14/15 anonim válasza:
Kérdés, hogy az ilyen ostoba, általánosító kis csicskák a közelébe jutnának-e egyáltalán ennek.. :D
15/15 A kérdező kommentje:
Még a végén itt összeugrunk
2017. ápr. 21. 19:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!