Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Most fogok majd egy sráccal...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most fogok majd egy sráccal találkozni de félek hogy nem fogok tetszeni neki mert dagi vagyok. Szerintetek?

Figyelt kérdés

Na szóval nagyon félek hogy ez miatt nem fogok neki tetszeni. Meg amugy is. 16 vagyok. És 163/78kg körülbelül.

A combjaim vastagok és az alhasam az nagy a gyomrom részénél nem olyan nagy és a karom is kicsit vaskosabb.

Kb mint ezen a képen a nő.

[link]

Szerintetek nem fog emiatt elitélni? Vagy nagyon nem fogok neki tetszeni?

Amugy még mielött azt mondanátok hogy ne nyafogjak hanem fogyjak le nem tudok egy betegség miatt.

#lány #kövér #srác. Stb.
2016. szept. 26. 22:04
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
54%
Ha neki nem kellesz, gyere hozzám...
2016. szept. 26. 22:06
 2/14 anonim válasza:
Ezt nem nevezném én olyan daginak...és egy kapcsolat nem a tetszésen fog múlni..ha komolyan gondolja akkor nem fog rögtön otthagyni hanem meg akarja majd ismerni majd a belsődet mert abba fog beleszeretni vagy nem...nem pedig a külsődbe...ha pedig a srác külsőről ítélkezik az már régen rossz...ne félj. Sok szerencsét!:)
2016. szept. 26. 22:08
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Őőőőőőő. Ez a lány dagi?? Ez a lány szerintem nagyon is rendben van, de szerintem te nem hasonlítasz nagyon rá. 163/78. Bár ha szépen oszlanak el.
2016. szept. 26. 22:25
 4/14 anonim ***** válasza:
163/78 az kicsit több ennél, nekem speciel inkább a véknyak tetszenek, de ízlések és pofonok, de ham ár találkoztok akkor már nincs ilyenről szó :D milyen betegséged van ha szabad kérdeznem ? mert tudom,hogy valaki betegség miatt elhízik, de le is lehet fogyni, csak áldozatot kell hozni, lehetetlen nem létezik
2016. szept. 26. 23:58
 5/14 anonim ***** válasza:
54%
Nő vagyok,de szerintem ez a nő szépen telt,formás és szexi,szóval ne aggódj.:) amugy meg gondolom, ha még nem is taliztatok,de képet bizti látott rólad, szóval sejtheti,h hogy nézel ki. Ugyhogy ne aggódj. Amúgy meg sokaknak ez jön be.
2016. szept. 27. 04:51
 6/14 anonim ***** válasza:
Kövér nő??? Ezen a képen a csajon épp hogy van mit fogni. Szerintem ne spilázd túl a dolgot. Vagy bejössz neki, vagy nem, és akkor majd keresel másikat. :)
2016. szept. 27. 10:46
 7/14 anonim válasza:
szerintem fel emelt fejel meny mert csini vagy :)
2016. szept. 27. 13:50
 8/14 anonim ***** válasza:
Ne sráccal találkozz, hanem igazi pasival! Nekünk ez bejön!
2016. szept. 27. 14:05
 9/14 anonim ***** válasza:

Az ilyen kérdéseket felesleges feltenni. Már maga a kérdés is butaság.

Van akinek tetszik, van akinek nem.

Van akinek a szőke tetszik, és van akit taszít a szőke (pl. személyemben).

Izlések és pofonok.

Ezt nem lehet megítélni.

2016. szept. 27. 15:46
 10/14 anonim ***** válasza:
50%

Nem akarok bunkó lenni,de 20 centivel vagy alacsonabb és 5 kilóval nehezebb,mint én,pedig fiú vagyok.

Szóval elég elképzelhetetlen,hogy te így nézel ki,mint ez a nő a képen.

2016. szept. 27. 20:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!