Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most fogok majd egy sráccal találkozni de félek hogy nem fogok tetszeni neki mert dagi vagyok. Szerintetek?
Figyelt kérdés
Na szóval nagyon félek hogy ez miatt nem fogok neki tetszeni. Meg amugy is. 16 vagyok. És 163/78kg körülbelül.
A combjaim vastagok és az alhasam az nagy a gyomrom részénél nem olyan nagy és a karom is kicsit vaskosabb.
Kb mint ezen a képen a nő.
Szerintetek nem fog emiatt elitélni? Vagy nagyon nem fogok neki tetszeni?
Amugy még mielött azt mondanátok hogy ne nyafogjak hanem fogyjak le nem tudok egy betegség miatt.
2016. szept. 26. 22:04
11/14 A kérdező kommentje:
Nekem ne magyarázd meg. Tudom hogy nézek ki.
Amugy tényleg igy kb. Max alul a hasam nagyobb. De kajakra igy nézek ki. Mármint ehez hasonlóan.
2016. szept. 27. 21:33
12/14 anonim válasza:
Az ilyen mersekelt koverseg meg nem csunya, ne feszengj oltozz csinosan noiesen es nyero leszel,ha meg zavar hogy mackos vagy fogyj le,de ha jol erzed magad igy akkor tartsd ezt a sulyt,arra vigyazz viszont,hogy ennel jobban ne hizz meg!35F
13/14 anonim válasza:
12 es vagyok most latom,hogy pajzsmirigy alulmukodesed van ( az egyetlen betegseg ami neheziti a fogyast) ! Szoval ne aggodj ez a fajta ducisag meg nem veszes.
14/14 anonim válasza:
A képen látható nő, ha alacsony és cicisebb nekem álomnő lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!