Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akar találkozni?
Üdv mindenkinek, egészen pontosan egy hete instagrammon bekövetett egy lány, lájkolgatta a képeimet majd ráírtam és elkezdtünk beszélgetni és felvett facebookon is.
Szinte reggeltől estig beszélgettünk egész héten, pár perces késedelmekkel, úgy éreztem hogy tetszünk a másiknak, bókolgattam neki és hasonlók, majd mikor elhívtam hogy lenne e kedve találkozni a hét vége felé először hárított hogy másokkal találkozik majd mikor rákérdeztem hogy miért nem akar találkozni csak annyit válaszolt rá hogy "mert nem"
szerintetek felejtős a dolog vagy csak félénk a lány és miért csinálja ezt ha folyamatosan beszéltünk és látszott rajta hogy tetszem neki?
19/F
Nézd, elég nehéz egy online ismerettség után elében találkozni. Nyilván benne is megvan a félelem, hogy mi lesz, ha nem ilyennek képzeled el? Mi lesz ha csalódsz és nem akar ezért kellemetlen szituációba kerülni. De az is benne lehet, hogy túl korainak tartja ezt a találkozást. Az, hogy ilyen sokat beszéltetek, szimpátiát jelent az ő részéről is.
Kicsit hagyd most, azt javaslom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!