Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz hogy az a álmom hogy le feküdjek egy nagyon kövér nővel minimum 200 kilósal?
Vannak furcsa fétiseim pl láb fétis vagy tenyér fétis stb de a legfurcsább az hogy egy Nagyon kövér lányal szeretkezek úgy hogy bele ül a ölembe vagy rám fekszik.
Szerintetek ez gáz?
A többség pasi nem szereti a kövér nőket de én imádom azóta imádom amióta lefeküdtem egy duci lányal ő nem volt annyira kövér csak duci de voltak sonkái és nagy hasa :)
De nagyon nagyon jó volt vele a szex és azóta szexuálisan is vonzanak a kövér lányok ,pedig régen nekem sem tetszetek :)
Lehet hogy számodra nem vonzó az a nő aki a videóban van de nekem tetszik és én amúgy sem vagyok válogatós fajta még ha megtehetném hogy válogasak lenne sok pénzem stb akkor sem válogatnék.
Én olyan pasi kategória vagyok akinek mindegy csak nő legyen kortól testsúlytól szépségtől és származástól függetlenül.
Hát jó lenne :) Nagyon
Igen boldog lennék valóban nagyon.
De Magyarországon nehéz lesz találnom 150-200 kg fölöttit.
De majd megpróbálom :)
A videóban szereplő nő nem 200 kiló.
Annál jóval több.
Aki azt írta, hogy veszélyes az alvás, az egy idióta. Egy ekkora testet képtelenség megmozdítani. Ő nem ficánkol éjjel álmában, örül, ha a lábát meg tudja emelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!