Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek gáz hogy az a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gáz hogy az a álmom hogy le feküdjek egy nagyon kövér nővel minimum 200 kilósal?

Figyelt kérdés

Vannak furcsa fétiseim pl láb fétis vagy tenyér fétis stb de a legfurcsább az hogy egy Nagyon kövér lányal szeretkezek úgy hogy bele ül a ölembe vagy rám fekszik.

Szerintetek ez gáz?

A többség pasi nem szereti a kövér nőket de én imádom azóta imádom amióta lefeküdtem egy duci lányal ő nem volt annyira kövér csak duci de voltak sonkái és nagy hasa :)

De nagyon nagyon jó volt vele a szex és azóta szexuálisan is vonzanak a kövér lányok ,pedig régen nekem sem tetszetek :)

2018. szept. 30. 10:14
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

Lehet hogy számodra nem vonzó az a nő aki a videóban van de nekem tetszik és én amúgy sem vagyok válogatós fajta még ha megtehetném hogy válogasak lenne sok pénzem stb akkor sem válogatnék.

Én olyan pasi kategória vagyok akinek mindegy csak nő legyen kortól testsúlytól szépségtől és származástól függetlenül.

2018. szept. 30. 17:15
 12/23 anonim ***** válasza:
Te erre vágysz! Miért lenne ez nekünk gáz! Szerintem már a 200 kilós nő is nagyon várja hogy megtaláld! Legyetek nagyon boldogok!
2018. szept. 30. 20:07
 13/23 A kérdező kommentje:

Hát jó lenne :) Nagyon

Igen boldog lennék valóban nagyon.

De Magyarországon nehéz lesz találnom 150-200 kg fölöttit.

De majd megpróbálom :)

2018. szept. 30. 20:47
 14/23 anonim ***** válasza:
Feküdj alá! Hogy ne sokáig szenvedj!
2018. szept. 30. 21:02
 15/23 anonim ***** válasza:
53%
Tudod hogy életveszélyes ha véletlenül elalszotok egymás mellett?Főleg puha ágyon.Mert álmában véletlenül úgy fordul hogy alá kerülsz és nem kapsz levegőt mire egyáltalán felébredhetnél.
2018. szept. 30. 21:10
 16/23 anonim ***** válasza:
Már maga a súly is életveszélyes, gyakorlatilag bármikor jöhet egy szívroham, pláne, ha mozog is (mondjuk pont szex közben).
2018. szept. 30. 21:17
 17/23 anonim ***** válasza:
Kétlem hogy egy ilyen-vagy hasonló nőt hamar találsz magadnak...de addig is ajánlom hogy nézd a BBW videókat youtubeon. Vagy ami még durvább az a ssbbw. Keress rá youtubeon
2018. okt. 1. 11:13
 18/23 anonim ***** válasza:
A fétis azért fétis, mert elüt a normálistól. Innentől nem értem a kérdést.
2018. okt. 1. 20:14
 19/23 anonim ***** válasza:

A videóban szereplő nő nem 200 kiló.

Annál jóval több.

Aki azt írta, hogy veszélyes az alvás, az egy idióta. Egy ekkora testet képtelenség megmozdítani. Ő nem ficánkol éjjel álmában, örül, ha a lábát meg tudja emelni.

2018. okt. 2. 19:21
 20/23 anonim ***** válasza:
A videón szereplő nő nekem is bejön,láttam több videóját.220 kg a súlya,csodálatos lenne vele szeretkezni.Nincs izgatóbb egy hatalmas női testnél!
2018. okt. 8. 17:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!