Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek gáz hogy az a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gáz hogy az a álmom hogy le feküdjek egy nagyon kövér nővel minimum 200 kilósal?

Figyelt kérdés

Vannak furcsa fétiseim pl láb fétis vagy tenyér fétis stb de a legfurcsább az hogy egy Nagyon kövér lányal szeretkezek úgy hogy bele ül a ölembe vagy rám fekszik.

Szerintetek ez gáz?

A többség pasi nem szereti a kövér nőket de én imádom azóta imádom amióta lefeküdtem egy duci lányal ő nem volt annyira kövér csak duci de voltak sonkái és nagy hasa :)

De nagyon nagyon jó volt vele a szex és azóta szexuálisan is vonzanak a kövér lányok ,pedig régen nekem sem tetszetek :)

2018. szept. 30. 10:14
1 2 3
 1/23 anonim válasza:
Nekem kicsit fura de ha te ezt szeretnéd akkor minden oké
2018. szept. 30. 10:16
 2/23 anonim ***** válasza:

Nehezen fogsz találni ekkora nőt.

Ha mégis akkor a meghódítasa sem lesz egyszerű.

Fele súlyom sincs és meg így sem hihető ,hogy valaki vonzónak talál.

Ezert írtam a nehéz dolgod lesz részt.

Ha neked nem gáz ,senkinek semmi köze hozzá :)

2018. szept. 30. 10:28
 3/23 anonim ***** válasza:

Egy 200 kilós nő nem fog az öledbe ülni, mert nem bírják el a lábai, és ha rádfekszik, neked reszeltek.

Szóval ezt gondold át újra.

De van egy elhanyagolt, 100 kiló körüli barátnőm, ha gondolod, szólok neki az érdekedben

Mellesleg miért lenne gáz? Ha neked ez jön be, hát ez jön be

2018. szept. 30. 12:27
 4/23 anonim ***** válasza:
Nem gáz, csak egy kicsit extrém. Nekem is jött már be jó 130 kilós nő, de a 200 azért tényleg egy kicsit sok.
2018. szept. 30. 12:44
 5/23 orton ***** válasza:

Szerintem is érdemes a fizikai részét átgondolni. Amikor egy picit nehezebb lány ül rád és te nem vagy nagyon nagy darab, akkor az már kellemetlen lehet és kizökkenthet..legalább is engem.

Ami a vágyaidat illeti, nincs olyan hogy gáz. Keress olyat, aki szintén ezt éli.

2018. szept. 30. 12:51
 6/23 anonim ***** válasza:

Nézd, én "csak" 110 kg vagyok. De vannak helyzetek, amikor a páromra nehezedik némi súly, pl. lovagló, vagy facesitting közben...

Na meg vannak pózol, ahol rám kell tartania, és hát nah, még hozzám is kell fizikum...

Egy 200 kilós nőhöz meg, elképzelni sem tudom...

De ha neked ez jön be, nem gáz... Mindenkinek más az ízlése.

2018. szept. 30. 12:56
 7/23 anonim ***** válasza:
Gáznak nem gáz (maximum szokatlan), de nem tudom, hogyan tervezed kivitelezni ezt, ekkora súlytöbbletnél már komoly gondok szoktak lenni a mozgással, plusz alig férnél hozzá.
2018. szept. 30. 13:30
 8/23 anonim ***** válasza:
0%
Agyhalott... 200kg-os nőnek szarni is segíteni kell, mert annyira nem tud már mozogni, hogy kimenjen WC-re.
2018. szept. 30. 13:36
 9/23 A kérdező kommentje:

Na pl egy ilyen nő lenne az álmom annyira seggbe dugnám

[link]

Bár igazatok van fogalmam sincs hogy tudnák egyáltalán a popó lyukához férni.

Talán hanyat fektetném és valahogy a lábait szét tenném valószínűleg segítség kellenne hozzá mert egy magam nem tudnám egyszere szét hozni a fenekét a lábait és még a péniszemet is berakni neki.

2018. szept. 30. 14:16
 10/23 anonim ***** válasza:

Nem hiszek neked !

Ahogy az utolsó írasod elolvastam és a videót megnéztem ,nem hihető ez a kérdes.

Kettes voltam.

2018. szept. 30. 15:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!