Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek az jó ötlet ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek az jó ötlet ha meztelen képet küldök magamról?

Figyelt kérdés
Van egy fiú nem lakik messze, nagyon jólnézki és én le is feküdnék vele ha úgy adódna, küldtem már neki kádas képet, meg bikinis képet snapchaten de lehet meztelent is kéne küldenem, azt akarom neki jelezni hogy benne lennék és lépjen valamit. 18L

2018. szept. 28. 15:59
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:
100%

végülis az arca nem látszik.

Elmenteni nemcsak a mobilon belül lehet képet... szóval az hogy a rendszer mit ír ki az neked ad egy hamis biztonság érzetet. De leleményes emberek megoldják a rendszer kijátszását, nem kell őket félteni.

Szerintem ez volt a legkompromisszumosabb megoldás. Ha kikerül a netre nem lehet beazonosítani.

2018. szept. 29. 07:28
 32/49 anonim ***** válasza:
97%

Nem tudom hogy milyen snapchat-ed van

De én még olyat bem hallottam,hogy kijelezze a készülék,hogy ha lementenek egy képet

2018. szept. 29. 08:17
 33/49 anonim ***** válasza:
100%

Ejj, te naiv lány.

Egyik barátnőmmel tavaly történt egy hasonló eset, 20 éves volt, rendszeresen küldte a képeket a “barátjának” (azért rakom idézőjelbe, mert kb. 1 hete jártak), aztán tőrtént valami balhé és mentek ki a képek facebookra. (Aztán lekerültek, de konkrétan minden ismerős látta és azt is, hogy miket mondanak róla a kommentekben.) Nyilván gerinctelen féreg az, aki kirakja közszemlére ezeket a képeket, de a lány is iszonyú buta szerintem, amiért ilyeneket küldözget. Pláne egy szinte vadidegennek.

Ezt csak ezért írtam le, hogy lásd, ilyenek is vannak, nem is egy. Mondjuk tudom, hogy nem fogod komolyan venni, csak amikor már azért sírsz, hogy mindenki látta. Ha ennyire kétségbeesetten akarsz szexelni ezzel a palival, akkor csak simán találkozz vele és kérdezd meg. Még ez is jobb megoldás.

2018. szept. 29. 08:25
 34/49 anonim ***** válasza:
75%
Elorol vsgy hatulrol?
2018. szept. 29. 09:07
 35/49 anonim ***** válasza:
75%
Ha hatulrol fotozod magad
2018. szept. 29. 09:08
 36/49 Deflohelp ***** válasza:
100%

Nem árt tudni róla!

A Wayback Machine ingyenes szolgáltatás mögött álló rendszer (San Francisco-ban) sok éve időnként pillanatfelvételt készít az egész internetről (minden nagyobb portálról) és innen még régen megszűnt portálok korabeli megjelenését is láthatóvá lehet tenni, akár fényképekkel.

A Gyakori pl. 2007 okt. 11-én így nézett ki:

[link] http://www.gyakorikerdesek.hu

Ha tehát egy fénykép egy magyar portálon valaha fent volt,

az jó eséllyel ma is elővehető, csak rá kell keresni a www.wayback.com -ra és beírni a portál címét, aztán választani az időpontok közül.

2018. szept. 29. 10:22
 37/49 anonim ***** válasza:
83%

ne tedd meg!

Azt akarod, hogy lásson az egész város mesztelenül?

2018. szept. 29. 18:48
 38/49 anonim ***** válasza:
100%

Anyám ugyan nem meztelen képet csinált magáról, de apám megmutatta egy haverjának, hogy anyám hogy nézett ki még anno menyasszonyként. Aztán apám azt vette észre pár nap múlva, hogy a haverja beállította anyám képét háttérképnek...

Ne hidd azt, hogy a meztelen képeket diszkréten kezeli a korosztályod.

2018. szept. 30. 13:45
 39/49 anonim ***** válasza:
21%

"Hány éves vagy te hercegnő?" 27. És még hiszel a mesékben?

PC-n sima printscreen-nel vagy képmetszővel lementi a képedet és csak akkor jössz rá, mikor már bárki megnézhetett.... Vagy kiküldi 120 centis TV-re és ott bámulják a haverokkal és kiverik rád.

2019. nov. 10. 07:43
 40/49 anonim ***** válasza:
75%

Ha nincs szégyellni való a testeden akkor küldd el.

Ha gondolod nekem is jöhet privatba és velemenyezem. Utána kitorlom

2020. szept. 25. 23:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!