Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Öhh igazán az izgat, ne nevessetek ki, ha a lány a meztelen talpát nekinyomja az enyémnek, na de hát hogy kérjem meg ilyenre, úgy érzem, gáz. Valami ötlet?
Figyelt kérdés
2016. júl. 26. 05:24
1/9 anonim válasza:
Én akkor szoktam összedörgölni a lábunkat amikor egymás mellett fekszünk. Szerintem úgy vezesd rá, hogy elkezded simogatni vele az övét pl. mikor kifliben vagytok.
2/9 anonim válasza:
Egyszerűen kérd meg rá. Ha furcsának találja sorolj fel neki pár beteg perverziót ( kaki, pisi, animal stb ) és ráfog jönni, hogy ez egy ártatlan nüansz.
3/9 anonim válasza:
Kell ehhez egy intimebb, összeszokottabb viszony, amikor már nem szégyelltek ilyesmit egymás előtt, lehet, hogy neki is lenne valami kívánsága. És akkor majd simán elmondod neki, ennyi.
4/9 anonim válasza:
Pontosan,nincs ebben semmi kivetnivaló,még lehet hogy a lánynak is jól esik!
5/9 anonim válasza:
hát pl mondd meg, hogy össze akarod mérni, mennyivel nagyobb a tiéd (mi gyerekként csináltunk ilyent nyáron, persze szexuális töltet nélkül)
6/9 anonim válasza:
Aztán még kiderül, hogy a lánynak van nagyobb.
7/9 anonim válasza:
az jó, ha nagyobb; a legtöbb lábfétises pasi arra nagyon fel tud izgulni :D
8/9 anonim válasza:
Egyszerűen, amikor olyan a szitu, ülj le vele szembe és nyomjátok össze a talpatokat. Pl. ha együtt fürödtök kádban, akár ott. Majd idővel megszokja, hogy te ezt szereted. Nem kell a dolgot felfújni, csak egyszerűen keresni kell alkalmat és megvalósítani, amit szeretnél. Még strandon is lehetne akár.
9/9 anonim válasza:
Nem meri. Szerintem is attól fél, hogy kiderül, a csajé nagyobb, biztos magas a barátnője vagy ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!