Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Öhh igazán az izgat, ne...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Öhh igazán az izgat, ne nevessetek ki, ha a lány a meztelen talpát nekinyomja az enyémnek, na de hát hogy kérjem meg ilyenre, úgy érzem, gáz. Valami ötlet?

Figyelt kérdés

2016. júl. 26. 05:24
 1/9 anonim ***** válasza:
Én akkor szoktam összedörgölni a lábunkat amikor egymás mellett fekszünk. Szerintem úgy vezesd rá, hogy elkezded simogatni vele az övét pl. mikor kifliben vagytok.
2016. júl. 26. 05:32
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerűen kérd meg rá. Ha furcsának találja sorolj fel neki pár beteg perverziót ( kaki, pisi, animal stb ) és ráfog jönni, hogy ez egy ártatlan nüansz.
2016. júl. 26. 05:36
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Kell ehhez egy intimebb, összeszokottabb viszony, amikor már nem szégyelltek ilyesmit egymás előtt, lehet, hogy neki is lenne valami kívánsága. És akkor majd simán elmondod neki, ennyi.
2016. júl. 26. 05:50
 4/9 anonim ***** válasza:
Pontosan,nincs ebben semmi kivetnivaló,még lehet hogy a lánynak is jól esik!
2016. júl. 26. 09:21
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
hát pl mondd meg, hogy össze akarod mérni, mennyivel nagyobb a tiéd (mi gyerekként csináltunk ilyent nyáron, persze szexuális töltet nélkül)
2016. júl. 27. 15:28
 6/9 anonim ***** válasza:
Aztán még kiderül, hogy a lánynak van nagyobb.
2016. júl. 27. 15:58
 7/9 anonim ***** válasza:
az jó, ha nagyobb; a legtöbb lábfétises pasi arra nagyon fel tud izgulni :D
2016. júl. 27. 16:07
 8/9 anonim ***** válasza:
Egyszerűen, amikor olyan a szitu, ülj le vele szembe és nyomjátok össze a talpatokat. Pl. ha együtt fürödtök kádban, akár ott. Majd idővel megszokja, hogy te ezt szereted. Nem kell a dolgot felfújni, csak egyszerűen keresni kell alkalmat és megvalósítani, amit szeretnél. Még strandon is lehetne akár.
2016. júl. 28. 19:24
 9/9 anonim ***** válasza:
Nem meri. Szerintem is attól fél, hogy kiderül, a csajé nagyobb, biztos magas a barátnője vagy ilyesmi.
2016. júl. 28. 20:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!