Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek az jó ötlet ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek az jó ötlet ha meztelen képet küldök magamról?

Figyelt kérdés
Van egy fiú nem lakik messze, nagyon jólnézki és én le is feküdnék vele ha úgy adódna, küldtem már neki kádas képet, meg bikinis képet snapchaten de lehet meztelent is kéne küldenem, azt akarom neki jelezni hogy benne lennék és lépjen valamit. 18L

2018. szept. 28. 15:59
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
100%

Évek óta lehet olvasni és hallani olyan eseteket, ahol a csajt a nudis képek miatt a pasi megfenyegette vagy kiszivárogtatta netre... Neeeem, soha nem volt ilyen ügyekkel tele a sajtó, hogy néhányan ezért ölték meg magukat, mert utána halálra piszkálták őket és cikizték a nudis képek miatt... Egy volt sulistársamat is leégették ezzel.

Eszednél vagy?! Ha le akarsz feküdni vele, szervezz közös programokat és menj át hozzá, de ne járasd le magad, hogy aztán a haverjaival a képeiden röhögjön vagy akár rosszabb..!

2018. szept. 28. 17:39
 22/49 anonim ***** válasza:
100%

A jogi rovatban ez a legfrisebb (de nem egyetlen sírás)

https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__torvenyek-jog__9535..

2018. szept. 28. 17:45
 23/49 anonim ***** válasza:
90%

18 éves felnőtt Nő vagy

Felelősséget tudsz már vállalni a tetteidért

Szóval legyél ehez is felnőtt hogy eltud dönteni,hogy megéri azt kockáztatni,hogy esetleg Ország-Világ lássa a pucér hamvas kis testedet!

Meg nem azé de legyen már tartásod a jó Isten álsjon meg!

Minek kell ribizliskedni?

Aztán majd csodálkozól ha minden fiúnak csak 1 nenetre kellesz vagy egy pár patront el lőni veled De többre meg nem...

24N

2018. szept. 28. 17:54
 24/49 anonim ***** válasza:
91%

18 éves... szoronkodó kamasz, aki nem tudja milyen adut dobjon be hogy célt érjen és nőnek nézze végre valaki.

Szerintem a legtöbbünk pont ilyen szorongó tini volt. A kockázatokkal meg úgyis később szembesül amikor rajta röhög mindenki...

De ő legalább előbb kérdezz.

2018. szept. 28. 17:58
 25/49 anonim ***** válasza:
100%
Soha! Az internet az ellenséged! Inkább menj át hozzá szexi köntösben és mikor ajtót nyit tárd szét a rucit, meg a lábad is. Ha erre sem lép, akkor jobb mellőznőd. L/25
2018. szept. 28. 20:42
 26/49 anonim ***** válasza:
75%

Volt barátnőm mindig úgy szokta, hogy ne legyen felismerhető az arca (pedig én aztán sosem használnám ki, van bennem annyi tartás...).

De am küldhetnél ide is xD :)

2018. szept. 28. 21:52
 27/49 anonim ***** válasza:
75%
Van BMW-je? Vegyél neki két db 5 literes, Castrol 5W30-as motorolajat. Hidd el, jobban fog neki örülni, mint a meztelen képednek. Vagy ha neki nem, akkor nekem. Mindjárt olajat kell cserélnem benne, és 6 liter ami kell bele egy olajcserénél.
2018. szept. 28. 22:20
 28/49 A kérdező kommentje:
Küldtem neki kepet de az arcom nem latszik,amúgy mindenem rajta van. Ő is kuldott képet a péniszéről most (mert eddig nem küldött) es mondta talalkozhatunk tehat szerintem lessz ebből valami. Nem irta ki fotozta volna a képet tegat nem osztja meg.
2018. szept. 28. 23:20
 29/49 anonim ***** válasza:
100%

hogy lehetsz ilyen naív ? :'D

figyelj nagyjából egy korosztály vagyunk... megnyugtatlak hogy már rég le van rólad mentve az a kép és a többi kép is.Ez egyenlőre szép és jó, aztán majd ha jön a konfliktus meglátjuk hányan csekkolhatják a tested :) Gondolkozz mielőtt cselekszel...

20F

2018. szept. 29. 01:26
 30/49 A kérdező kommentje:
Snapchaten kiírja ha lementi a képet
2018. szept. 29. 01:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!