Aki meztelenül szokott aludni, mit szólnak hozzá, akik tudnak róla? Mikor próbáltátok ki először? Milyen volt az első? Hogyan jött az ötlet?
Figyelt kérdés
Csak kíváncsi vagyok, hogy aki rajtam kívül szeret/szokott meztelenül aludni, annak hogy jött az ötlet, hogy kipróbálja, Miért szereti, meg ilyesmik.2017. nov. 5. 12:21
1/15 anonim válasza:
14 évesen aludtam úgy először, senki nem tud róla, minek is tudna? Sokkal kényelmesebb volt mint boxerban.
2/15 anonim válasza:
13 éves korom óta alszom meztelenül
Senkit nem zavar ők is ugy alszanak
3/15 anonim válasza:
Talán 17 éves korom óta alszom így. Sok helyen olvastam, hogy egészséges és kényelmes.
Családot nem zavarja, csak lányok vagyunk. Barátom pedig egyenesen imádja.
4/15 anonim válasza:
Én is 13 éves korom óta alszom így, és azért, mert akkor nőttem ki a kedvenc pizsamámat. Kezdett szoros és kényelmetlen lenni, hát egyszer anélkül feküdtem be az ágyba, és rájöttem, hogy úgy a legkényelmesebb. Azóta kizárólag így, meztelenül alszom. A családom már akkor is tudott róla, mert megmondtam, hogy nem kérek másik pizsit, nincs rá szükségem többé. Semmit nem szóltak hozzá, hiszen az én dolgom, hogy hogyan szeretek aludni és mit viselek vagy nem viselek a takaró alatt.
6/15 anonim válasza:
Nem emlékszem, hogy honnan jött az ötlet, de már vagy tíz éve télen-nyáron meztelenül alszom. Tudnak róla mások is, de senkit nem izgatott eddig. Az én dolgom, hogy hogyan szeretek aludni, nem igaz? :)
7/15 A kérdező kommentje:
És aki így alszik, és nem tudnak róla az mondjuk, ha éjszaka kimegy wc re, akkor felöltözik, vagy csak maga köré teker mondjuk egy törölközőt?
2017. nov. 6. 20:55
8/15 anonim válasza:
Kb 16 éves korom óta meztelenül alszom, mindig. Izgatott milyen lehet és nagyon kellemesnek találtam. Ennek már több mint 20 éve. 38/N
9/15 anonim válasza:
Felhúzom a boxert,wc-zek, és leveszem, 10 mp-es művelet.
10/15 anonim válasza:
Ha idegen helyen alszom, olyanokkal, akik nem tudnak róla, akkor én is felkapom az alsónadrágot addig, amíg kimegyek. Ha meg otthon vagyok, vagy olyanokkal alszom, akik tudnak róla vagy nem érdekli őket a dolog, vagy nem vagyok előttük szégyenlős, akkor simán kimegyek meztelenül is a fürdőbe vagy a konyhába. Senkit nem zavart eddig, ha meglátott ruha nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!