Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Aki meztelenül szokott aludni,...

Aki meztelenül szokott aludni, mit szólnak hozzá, akik tudnak róla? Mikor próbáltátok ki először? Milyen volt az első? Hogyan jött az ötlet?

Figyelt kérdés
Csak kíváncsi vagyok, hogy aki rajtam kívül szeret/szokott meztelenül aludni, annak hogy jött az ötlet, hogy kipróbálja, Miért szereti, meg ilyesmik.

2017. nov. 5. 12:21
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
de miért kellene zavarnia bárkit is?
2017. nov. 17. 11:01
 12/15 mooti ***** válasza:
68%

Én 12 éves voltam amikor először meztelenül aludtam.Rokonoknál nyaraltam, és nem vittem pizsamát, ekkor az unokatestvérem mondta, semmi gáz aludjak pucéran. Én megkérdeztem tőle,mi lesz ha anyukája meglát így. Erre ő kiment és megkérdezte őt. Ő bejött a szobába és elmondta nekem, hogy abszolút nem zavarja, úgy alszom, ahogy akarok, illetve abban vagyok egész nap amiben csak szeretnék.

Másnap lementünk játszani a patakhoz, persze én bele estem, nem csak vizes voltam, de tiszta sár is. Kicsit le mosakodtunk a patak vizében és elindultunk az uncsitesómékhoz. Persze meztelenül, mert a vizes sáros ruha nagyon hideg volt. Természetes, hogy a mikor haza értünk a szülők kint voltak az udvaron. Az uncsitesóm elmondta, hogy mi történt. Ők nagyot nevettek a dolgon és mondták, fürödjünk le majd menjünk ki szallonnát sütni, s akarunk maradjunk meztelenek. Így is történt. Nagyon jó érzés volt a tűznél pucéran ülni. Semmi szexualitás nem volt a dologban csak egyszerűen jó érzés volt.

Ettől fogva én mindig meztelenül alszom és ha tehetem meztelenül vagyok, persze csak ahol lehet. De ha kimegyek az erdőbe, mezőre, akkor azonnal megszabadulok a ruhámtól és otthon is így vagyok.

2018. ápr. 19. 07:15
 13/15 anonim ***** válasza:
Senki sem tudja rajtam kívül. Sok helyen olvastam, hogy egészséges, úgyhogy egyszer kipróbáltam, és azóta csak meztelenül alszom, kivéve, ha nem otthon vagyok, de akkor is xsak
2018. nov. 5. 23:32
 14/15 anonim ***** válasza:

Bocsi, véletlenül elküldtem :D

Senki sem tudja rajtam kívül. Sok helyen olvastam, hogy egészséges, úgyhogy egyszer kipróbáltam, és azóta csak meztelenül alszom, kivéve, ha nem otthon vagyok, de akkor is csak egy fecskét veszek fel.

2018. nov. 5. 23:36
 15/15 anonim válasza:
100%
Amiota sajat csaladom van azota mindig meztelenul alszok. Parom es gyerekek is. Senkit nem zavar. Masnal is aludtam meztelenul nem erdekel mit gondolnak. Az udvarra, erkelyre is kimegyem napozni meztelenul.
2018. dec. 5. 21:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!