Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az jó ötlet ha meztelen képet küldök magamról?
Figyelt kérdés
Van egy fiú nem lakik messze, nagyon jólnézki és én le is feküdnék vele ha úgy adódna, küldtem már neki kádas képet, meg bikinis képet snapchaten de lehet meztelent is kéne küldenem, azt akarom neki jelezni hogy benne lennék és lépjen valamit. 18L2018. szept. 28. 15:59
1/49 anonim válasza:
Küldj, napi szaron majd megnézzük mi is.
2/49 anonim válasza:
Küldj magadról nekem is, biztosan én is tetszenék!
3/49 anonim válasza:
Azzal elásod magad.Véletlen se.Ki tudja,mit hoz a jövő,meg fogod bánni
4/49 anonim válasza:
Én még jobban nézek ki, nekem küldened sem kell, csak írjál rám és írom a címem hova gyere.
Gumim van, azt nem kell hoznod.
5/49 anonim válasza:
Inkabb ne tedd.Mi van ha rosszul sül el és megmutatja másnak is?
6/49 anonim válasza:
Ha eddig nem lépett lehet nem tetszel neki.
7/49 anonim válasza:
Nekem is küldheted, vagy ami még jobb, gyere el hozzám. ;)
8/49 A kérdező kommentje:
de nemtudja masnak megmutatni mert kijelzi nekem ha lefotozza es amugysem olyan srác... az a baj nem akarok ugy kezdeményezni, vagy csak hívjam el valahova és nyomuljak ra?
2018. szept. 28. 16:10
9/49 anonim válasza:
Ha pucér képet küldesz magadról, azon legyen valamivel eltakarva az arcod.
10/49 anonim válasza:
Hiába írja ki neked, hogy lefotózta amikor már megette. Egyébként igen, egy arcatlan meztelen képpel a lakás semleges részén nem foghatsz mellé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!