Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy ezt igazságtalannak érzem?
Figyelt kérdés
A barátom azt mondja, hogy ki kell elégítenem őt szájjal, mert máshogy nem akcióképes, ő viszont nem csinálja nekem ugyanezt, mert nem szereti mert belefárad. Szerintetek?2018. szept. 27. 19:57
11/16 anonim válasza:
Van olyan pasi hogy csak kapni szeret,,nincs ezzel bal....vagy megszokod,, vagy megszöksz.
12/16 anonim válasza:
A pasid egy barom, aki így akar téged betanítani, h mindig az ő igényeit, vágyait elégítsd ki, neki meg ne kelljen semmit sem tenni. Sztem csak azért van veled, h elvegye a szüzességed, utána meg ott is hagy,mert ha szeretne akk nem így beszélne életed első aktusáról.
A helyedben már rég dobtam volna... nem is tudom mit kell ezt fontolgatni,de ha így is bele mész a dologba akkor magadra vess.
13/16 anonim válasza:
Nehogy lefeküdj vele. Egy ilyen pasi egy életre hazavághat ha az első hapcsolatod lesz. Biztos hogy nem fogod élvezni mert egy önző barom aki csak a saját élvezetéért tesz mindent.
Keress olyat aki szeret és a te élvezeted fontosabb neki mint a sajátja.
14/16 anonim válasza:
Hogy a **csába ne lenne már baj, ha a pasi "csak kapni szeret"? :D Könyörgök, ha szeretem a másikat, ezerszer inkább munkálkodom az ő örömén, mintsem hogy tőle várjam el a fordítottját, az sem zavar, ha nem élvezek el, ameddig neki jó.
15/16 anonim válasza:
Én imádok nyalni és ujjazni is.
16/16 anonim válasza:
Lehet megvagy neki es ennyi sajnos ezt tartogatja szamodra a jövö
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!