Erettsegim van, 24 ,eves vagyok szakmat tanulok okj de csak estire vettek fel.
Na most estire heti egyszer kell bejarni, es vam.olyan "osztalytarsam"'aki 1969 ben szuletett.
Tehat nem egy korosztaly sot..
Es nem erzem ott jol magam inkabb nappalin tanulnek kozelebb a korosztalyom is, plussz naponta kell bejarni nem ugy mint estire.
Munkam sincs ,mert erettsegim vam csak.
Nappalira meg nem vesznek fel mert 24-25 eves korig lehet jarni
2018. márc. 15. 18:31
1/4 anonim válasza:
Ez nem igazságosság kérdése. Erre az ügyeskedők miatt van szükség, akik jóval a tanulmányaik után próbálnak ingyen családi pótlékot, EÜ biztosítást stb. szerezni. Vagy akiknek a tanulás a hobbijuk, azok ne itt éljék ki magukat, ugyanis egyes nappali OKJ képzések meglehetősen költségesek.
És természetesen feltételezhető, hogy 6-7 évvel az érettségi után legalább egy szakmád, vagy legalább munkád az van. Mit csináltál ez idő alatt?
2018. márc. 15. 18:40
2/4 anonim válasza:
Miért jelentkeztél akkor estire? Szerintem ez köztudott, hogy estire általában olyanok járnak, akiknek már munkájuk van és pl. az mellett akarnak letenni egy új szakmát (vagy a cégük küldte őket továbbképzésre). Nekem régen volt egy 40 év körüli évfolyamtársam nappalin, de mondta, hogy inkább átmegy estire, mert a 20 évesek között nem érzi jól magát. Semmi igazságtalanságot nem látok én a rendszerben, nehogy már csak 20 évesek tanulhassanak szakmát.
2018. márc. 15. 21:06
3/4 A kérdező kommentje:
Magyar iskolákhoz akartam irni.
2018. márc. 15. 21:27
4/4 A kérdező kommentje:
19 évesen szereztem érettségit, 1 évig itthon voltam, 20 évesen akkkor kormányi rendszer törvény miatt, lecsökkentették 23-ról 21 a korhatárt és a az én szerény 20 . életévemmel nem mehettem nappalira, mivel azok mehettek akik 1993. január 1 je után születtek én meg 1992. ovember 26-án, most értitek az a 36 nap miatt, 40 évesek közé akartak berakni 20 évesen... aztán utána depresszióba estem balbal.. majd erőt vettem magamon és szeretnék végre egy szakmát, csak estin meg megint nem érzem jol magamat ahogy 4 évvel ezelőtt sem éreztem jol magam. Estisek között, Igy meg nincsenek barátaim.,
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!