Most érettségiztem, de ezt olyan igazságtalannak érzem:- ( ti mit gondoltok erről?
én ugyan így vagyok ahányszor erre gondolok akkor gyorsan előszedem azt a gondolatot, hogy annyi gyökért vesznek fel egyetemre/főiskolára csak beférek én is
csak pozitív gondolat!
szerintem nem kéne irigykedni rá, inkább értékelni kéne, hogy ilyen becsületesen felkészült az érettségire.
ebből is látszik, hogy nem egy hülye emberről van szó mert ahhoz képest, hogy 4 évig nem tanult semmit majdnem max eredményt ért el, szerintem megérdemli, hogy felvegyék a legjobb egyetemek egyikébe!:)
köszönöm a válaszokat, igazatok van, azért remélem csak nem volt fölösleges ez a 4 és tanulás:)
19:12 csak úgy elárulom, azzal dicsekedett,hogy semmit nem készült, és mégis mekkora mákja volt... amúgy meg matekra nem is nagyon lehet készülni, azt vagy tudja az ember vagy nem, és vagy szerencséje van,vagy nem... nekem meg nem volt szerencsém, pedig tényleg én voltam a legjobb matekos az osztályban:(
az más, ha henceg is vele, hogy nem tanult/készült semmit akkor az tényleg igazságtalan...
figyelj gondolj arra, hogyha fel is veszik őt az egyetemre ezzel a hozzáállással fél év után repülni fog onnan...:)
Ha meg nem vagy megelégedve a matek eredményeddel akkor jövőre újra csinálod és kész!:)
Azért remélem felvesznek Téged is valami jó helyre, azért a 70 % se olyan rossz!:)
ideges voltál elrontottad ezért nem lett jó...
am ha neki szerencséje volt akk rem nekem is lesz :) :D :S mert én 2 vok (10-es) nagyon nem megy a matek de rem a 2-es legalább majd meg lesz :D:D
am igaza van asszem a 2. nak ha csak te is beférsz vhova
am minek tanulsz(mi leszel majd) h egyetemre mész?
én örülnék az érettséginek is :S olyan hülye vok h az hihetetlen :S :)
köszi, kicsit lenyugodtam:) bár bevallom őszintén, ezzel eléggé feladtam mindent:( azt hittem, hogy a kitartásomnak "meglesz" a gyümölcse, de ahogy elnézem ma már minden hülye képes 5öst írni...:( minden esetre jelenleg a szóbelikre koncentrálok,utána meg kezdhetek izgulni, hogy felvesznek-e egyetemre :(:) a többi érettségim egész jó lett, még a nyelvvizsgám is meg van, csak pont azt rontottam el a legjobban, amitől a legtöbbet vártam:(
de azért köszönöm a biztató szavakat:)
19:22 ne aggódj, a 2esed tuti meg lesz;) sőt, ki tudja, ha 4.-es leszel már jobb tanuló leszel, elvileg a második a legnehezebb év a középsuliban:S szal kitartást;)
én mérnök informatikusnak akartam menni, infóból jó vagyok, azzal nincs gond, meg van az 5-ös érettségim (tavaly tettem le előrehozottnak), és a másik tantárgy, ami kellene hozzá, az a matek:( de hát így nem tudom, mi lesz...:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!