Most érettségiztem, de ezt olyan igazságtalannak érzem:- ( ti mit gondoltok erről?
én úgy értettem, hogy "hülye", hogy 1 beképzelt öntelt f@szkalap (elnézést,nem tom szebben írni...) aki azt hiszi joga van másoknak beszólni, és amúgy is el volt szállva az agya, most meg pláne... de nem baj, egy dolognak tudok most örülni: a szóbelik után soha többé nem kell látnom..
mellesleg tényleg hülye, de hát -ahogy írtam- a matekhoz nem kell tudás, úgy látszik mégis ragadt rá valami a leckemásolások közepette:P de amúgy mindig is 2-es vagy rosszabb volt (2.ban bukott is matekból)
Ne ítélj meg így másokat a viselkedésük vagy szorgalmuk alapján.
Én minden egyes érettségi nap előtti este jócskán söröztem/boroztam/pezsgőztem a haverokkal. Mégis biztosra mentem, és mindenből 90% fölött írtam/szóbeliztem. Ez nem pusztán szerencse. Van akinél működik így, másnál nem.
Na igen, izgulni azt nem lenne szabad :)
A szóbeliknél majd gondolj arra, hogy úgyis túl kell lenni rajta, és akármi is lesz, pár óra múlva ígyis-úgyis túl leszel rajta. Engem megnyugtat :)
Előző voltam
De ez rossz példa. Ez nem igazságtalanság. Ö ezek szerint jobban érti a matekot mint Te, és ezért jobbat írt. Úgy látszik Te csak tanultál, de nem értetted. Van aki kevés tanulással is tud jó jegyet szerezni, van aki meg halálra tanulja magát, és mégse jön össze. Az élet igazságtalansága lehet ez maximum. De ez pont olyan, hogy valaki szép, vki meg ronda.
Az igazságtalanság az lenne, ha pl nem egyformán javítanák ki az érettségiket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!