Csak én érzem ezt igazságtalannak?
Figyelt kérdés
A legtöbb amerikainak sokkal nagyobb lehetősége van hogy ott szinész legyen mint egy külföldinek csak mert jó helyre születtek. Pl. Magyarorszàgról származó sikeres ottani szinészről nem hallottam sose. És itt gondolok a színházra is.2014. júl. 10. 13:41
1/7 anonim válasza:
Ráfogsz jönni az elkövetkezendő években hogy az életben elég sokminden igazságtalan.
2/7 anonim válasza:
Rég olvastam ekkora ........
Ennyi erővel mekkora igazságtalan, h te egy halálos járványok nélküli helyre születtél.
Ahol viszont grammszámra szívod a káros anyagokat.
3/7 anonim válasza:
"Pl. Magyarorszàgról származó sikeres ottani szinészről nem hallottam sose."
Hááát... az, hogy te tájékoztatlan vagy, nem Magyarország hibája, de még csak nem is az USÁé.
4/7 anonim válasza:
Szerintem az is igazsagtalan, hogy aki nem az USAban szuletett, az nem lehet amerikai elnok.
Pedig en tuti az lennek ha ott szulettem volna, de hat igy...
5/7 anonim válasza:
Az is mekkora kbaszás, hogy a külföldi minimálbér a magyar minimálbér 5x-se.
Hát ilyet.... Mik vannak!
6/7 anonim válasza:
Azért volt pár magyar színész, aki ismert lett
Pl. Gábor Zsazsa
7/7 anonim válasza:
Meg tudtommal Weissmüller John is magyar származású volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!