Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Normális, hogy ezt igazságtala...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, hogy ezt igazságtalannak érzem?

Figyelt kérdés
A barátom azt mondja, hogy ki kell elégítenem őt szájjal, mert máshogy nem akcióképes, ő viszont nem csinálja nekem ugyanezt, mert nem szereti mert belefárad. Szerintetek?
2018. szept. 27. 19:57
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

A szex a kölcsönösségről szól

Nem arról, hogy az egyik mindent, a másik semmit

Keress egy olyan pasit, aki téged akar kielégíteni, és nem csak magával van elfoglalva

2018. szept. 27. 19:58
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Ürítő vagy neki nem barátnő.
2018. szept. 27. 19:59
 3/16 anonim ***** válasza:
42%

Igen normális

Egy csomo pasi ilyen h elvárják h a nő lesz..pja őt de ő bezzeg nem nyalja ki a nőt...

Legközelebb ne sz..pd le mert ez igazságtalan

2018. szept. 27. 20:03
 4/16 A kérdező kommentje:
És ráadásul úgy hogy nekem most lesz az első és azt mondta hogy ujjazni sem és nyalni sem fog...én pedig azt nem hagyom hogy csak úgy berakja nekem mindenféle előkészület nélkül..
2018. szept. 27. 20:04
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Mondanám hogy beszélj vele, de akinek ilyen a hozzáállása, az kétlem hogy javulna, nem is értem hogy ezt hogy képzelik egyesek... nem hinném, hogy vele kellene elvesztened, inkább keress normális pasit.
2018. szept. 27. 20:05
 6/16 anonim ***** válasza:
89%
Hagyd ott a pasit...egy f..szkalap
2018. szept. 27. 20:06
 7/16 A kérdező kommentje:
Nagyon ezt fontolgatom én is
2018. szept. 27. 20:06
 8/16 anonim ***** válasza:
56%

Gazdag, vagy nagyon szexi a kangörcs Pistikéd? Vagy esetleg mindkettő?

Vagy mondj legalább egy okot amiért vele vagy. Mivel etetett be?

2018. szept. 27. 20:08
 9/16 anonim ***** válasza:
85%

Ne fontolgasd. Hagyd ott a francba

Semmit se csinál neked? Akkor hogy gondolja, hogy benedvesedsz?

Egy ilyen tagnak ne add oda magad.

2018. szept. 27. 20:09
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

Ha ilyen, akkor biztos ne vele veszítsd el. Az, hogy csak úgy berakja, az nagyon dog fajni. Persze nyalás nelkül is be lehet nedvesedni, de akkor is fel kellene izgatnia téged valahogy. De azt olvasom ki ebből, hogy neki csak az a lenyeg, neki legyen jó. Szopd, aztán bevagja, s jól "szetbasz".

Inkább keres egy figyelmes baratot!

2018. szept. 27. 20:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!