Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Velem van a baj? Nők véleményé...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Velem van a baj? Nők véleményét kérdezem.

Figyelt kérdés

Miert mondjak azt hogy tul vastag a farkam? Szerintem nem vastag (nem mertem meg korbe) es hosszra sem tul hosszu (18cm) de 1x egy buliban felszedtem egy 32 eves not akit mar reg ota ismertem es (20 eves vagyok) lefekudtunk es azota belem szeretetett,mindig ir hogy mitcsinalok nem lenne-e kedvem atmenni hozza stb.. majd baratnojetol hallottam vissza hogy arrol meselt neki hogy nekem milyen vastag a micsodam. Egyik pesti haverom is felszedett 1x vlmi 17 eves igazi tini ribit aki bele egyezett a gruppen szexbe mi pedig bevallaltuk es miutan megvolt a csajszi ram kattant ugyan azzal az indokkal hogy nekem mklyen vastag.

Nok/lanyok nektek tenyleg ennyire szamit az hogy milyen vastag iy egy ferfinek a penisze? Vagy (nem egosagbol) tenyleg ennyire jo lennek? 😅😁

2018. szept. 25. 21:40
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
Jelentettem a valaszod :) halas lennek erte ha az ilyen idiota trollkodok hanyagolnanak 😁
2018. szept. 25. 21:42
 2/14 anonim ***** válasza:

Nem mindig a hossz a lényeg

Inkáb a vastagsáh

2018. szept. 25. 21:45
 3/14 anonim ***** válasza:
50%

A vékonyabb péniszt kevésbé érzékeltem...

A vastagot pedig igen. A hossz nekem így mindegy.

2018. szept. 25. 21:52
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Ha a hosszúsagot nézzük, akkor már átlag feletti.

Vastagság meg álltalában többet számit, mert jó ha kitölti a hüvelyt. (Nem a tövig nyomás az élcezetes a szexben)

2018. szept. 25. 21:59
 5/14 anonim ***** válasza:
nem a kérdés a troll ami a mai napon már 6* megíródott más tollából? ...
2018. szept. 25. 22:16
 6/14 anonim ***** válasza:
A vastag farok a jó farok.
2018. szept. 25. 22:17
 7/14 anonim ***** válasza:
65%
A vastag farok jobb mint a hosszú
2018. szept. 25. 23:05
 8/14 he84 ***** válasza:
65%
A vastagsággal az a baj, ha túl vastag, mert akkor jobban fáj. Jobb ha nem 6 cm feletti az a vatagság, mert akkor fájhat jobban, de vannak olyan nők is, akiknek a az 5 és 5,5 cm-es is fáj.
2018. szept. 26. 00:15
 9/14 anonim ***** válasza:
44%
Tipikus álszent kérdés. Felteszed, hogy veled van-e a baj, majd kiderül, hogy semmi baj nincs, sőt, nem bírod levakarni azokat a nőket, akiket egyszer megraktál, mert istenként imádják a vastag fqszod. 😖
2018. szept. 26. 07:40
 10/14 anonim ***** válasza:
6%
Őszinte választ a nőktől nem fogsz kani, hisz egyik sem fogja ez elismerni. Én kis és vékony farkú selejtként mondom neked, hogy szinte MIND odavan a vastag farkakért, szeretik ha kitölti és feszíti őket, szemben pl 3,5cm-es vékony hulladékkal, amiből semmit sem érez a többség.. Örülj neki, hogy te legalább nyertél a genetikai lottón.
2018. szept. 26. 10:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!