Tudom, hogy sokan kérdeztek már hasonlókat. Hogyan tudnék fogyni? Bővebben lent. Az egészségben és mozgásban jártasok véleményét kérdezem.
Nem csodamódszereket várok, félreértés ne essék. Nem kímélek se energiát, se időt rá. Viszont az interneten keringő rengeteg féle diéták engem is megmérgeztek. Sikerült eddig leadnom 35 kilót, egyik részét 90 napossal, a többit pedig mozgással, míg az evésre nem nagyon figyeltem. Viszont az evésen múlik több, szóval a segítségeteket kérem.
Kajafüggő vagyok. Ezért kötött szabályok kellenek, mert ha van kiskapu, meg is találom. Neten nézegettem mennyi kalóriát kéne bevinnem, ha heti 4x edzek, de nekem ez túl soknak tűnik. 1600 kcalt kéne bevinnem heti 1 kilós fogyáshoz! Ezt nehezemre esik elhinni. Amúgy egészségesen étkezem: utálom az olajos dolgokat, rengeteg zöldséget és gyümölcsöt eszem, magvakat, de van egy gyengepontom. A csokit meg tudom állni, a kenyérféléket! :D Szóval ettől nem fogytam még le. Szóval kérlek, tudnátok ajánlani néhány oldalt vagy hasonlóakat? Nem várok gyors eredményt, bár 20 kilómat szeretném maximum fél év alatt leadni.
Az evésen és a mozgáson múlik minden szinte minden .A felhasznált és a pótolt vagyis az elfogyasztott kalória arányán.Ha naponta 1100 kalóriával kevesebbet eszel mint amit a szervezet felhasznál hetente fogysz egy kilót ha ugyan ennyivel többet akkor hízni fogsz egy kilót.Az élelmiszerek aránya szénhidrát 55%,fehérje 15% és zsír 30%. Ez nem a fogyásod befolyásolja hanem az egészséged. Egyébként az 1600 kalória egyáltalán nem tűnik soknak aktív életmód mellet.Néz körül a következőn:
fogyokura.w.gp
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!