Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok/Nők kire mondjàtok,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok/Nők kire mondjàtok, hogy jó az ágyban?

Figyelt kérdés
részletezzétek! köszönöm. es a csók nagyon fontos nektek hogy felizguljatok?
2018. szept. 25. 13:57
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
0%

Egy normális ember szőtte férfi (13-15 cm-s farokkal) is ki tud elégíteni 20 perc alatt úgy, hogy beléd élvez, vagy kottonnal, lesz**od , és még seggbe is rak. Meg nyalogatod neki, meg ő is kinyal.

Nem értem. Miért kell 45 perc? Nem tanóra az...

Elég a "rendes" szexre 15 perc, s azt már megértem, hogy nyaljon ki, sz**d le, tegyen seggbe, ez-az, de a hüvelyes' szex, az legyen 10-15 perc...

24/F

2018. szept. 25. 16:53
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Akivel úgy tudok elmenni, hogy utána nincsenek gondolataim se.

N

2018. szept. 25. 16:53
 13/14 anonim ***** válasza:

Felfogtad azt a tényt ,hogy nem vagyunk egyformák? És minden ember különböző igényű. neked elég 20 perc,nekem nem.

És ne próbáld rám erőltetni miért elég ...Nálad! Nálam viszont baromira nem elég!:P és tudod mit? Sokkal tovább is tart az orgazmus egy hosszabb szex után és magasztosabb élményt nyújt,mint 10,20 perc. Személyes sértésnek vetted ? Hát ez van. Biztos van olyan nő akinek elég húsz perc :)találd meg!

2018. szept. 25. 17:08
 14/14 anonim ***** válasza:
Számomra az a jó, aki odaadó. Nem csak a saját igényeire figyel, hanem rám is. Nekem fontos az orális szex, szinte minden alkalommal, nagyon izgató, ha látom, hogy tényleg lelkesen csinálja, akkor még jobban beindulok, és persze ugyanúgy viszonzom. Jobban szeretem a keményebb meneteket, mikor utána még ülni is nehéz... nekem akkor jó igazán valaki az ágyban, ha nagyjából ezeket meg tudja adni.
2018. szept. 25. 20:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!