Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok/Nők kire mondjàtok, hogy jó az ágyban?
Igen fontos
Akkor jó az ágyban ha nincs hiány érzetem
Igen eléggé fontos
Arra aki figyelmes és tud is valamit kezdeni a kukikajaval
20 cm hosszu,3 cm atmeroju farka van. 185 cm,70 kg,sportolo.17-25 eves.
Udvarias,kedves es szeret viccelodni.
Ha nem vonz a kulseje,nem tudok raizgulni. Ha vonz,nem kell tornie magat nagyon.
N/36
Ha legalább 40percig bírja az már nálam jó és fő ha kemény a farka. Bírja a tempót is és ne az legyen hogy 5 perc után ő elfárad mert nem bírja csinálni. Az természetes ha én is csinálom neki de 5 percnél tovább azért birja már...
A csókot szeretkezés közben én fontosnak tartom,jó érzést ad.:)
"Az természetes ha én is csinálom neki"
De azért inkább ő nyomassa min 40 percen keresztül. Persze most majd jönnek itt sokan veregetni a mellüket, de 40 percen keresztül intenzíven csinálni elég fárasztó és akkor már a keménység se lesz az a betonkemény, mivel, hogy senkinek nincs ennyi vére:D
Azt is megejteném óvatosan, hogy MIN 40 perc intenzív szex sok nőnek már nem esik jól. Azzal nem vitatkozom, hogy neked mi az igényed, nyilván te tudod és nem én. De ez azért nem szokványos. Ez van, téged így raktak össze, de az igényeid elég magasak és az ember alapvetően nem így van tervezve
9 es van valami probléma?:D irtam hogy én is csinálom neki és nem öt percig . Ugyanolyan kölcsönös minden. Nem vagyok fadarab de nem 40 perc szexre gondoltam,ott van az előjáték is pl.
Esetleg más bajod van magadon kívül hogy belém kell kötnöd?:D
Nekem ez az igényem , volt olyan aki egy percig se bírta vagy aki 15 percig , nekem a szex így nem jó aki egy fél órát se bír ki. Ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!