Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nem merek lefeküdni vele, mit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem merek lefeküdni vele, mit csináljak?

Figyelt kérdés
Van egy férfi, akivel nagyon vonzódunk egymáshoz, ezt az érintéseiből és a beszélgetéseinkből érzem. De nekem még nem volt párkapcsolatom, szűz vagyok. A testem kívánja, és vágyik már rá, de valamiért mégis félek. Félek attól, hogy nem fogok tetszeni neki meztelenül, nem fogok ízleni ott lent neki, esetleg első alkalommal nem is fog sikerülni teljesen betenni a péniszét, mert eléggé szűk vagyok és már magamnak is ha 2 ujjal csinálom, borzasztóan fáj...stb... Mindig mindenre rágörcsölök, az élet minden területén... :( Pedig vele úgy érzem, hogy több is lehetne, nem csak szex.
2018. szept. 22. 23:34
 1/7 anonim ***** válasza:
43%
Ha félsz meg akk meg ne akard
2018. szept. 22. 23:38
 2/7 anonim ***** válasza:
85%

"Pedig vele úgy érzem, hogy több is lehetne, nem csak szex."

Akkor mi lenne, ha előbb párkapcsolatot alakítanátok ki, és csak utána szexelnétek? Ha már megbízol benne, akkor fel sem merül benned semmilyen kétely. Amíg bizonytalan vagy, nem szabad lefeküdnöd vele, mert nem lesz jó vége, ha ennyire rágörcsölsz!

2018. szept. 22. 23:40
 3/7 anonim ***** válasza:
véletlenül se gondolj inkább arra h jó lesz
2018. szept. 23. 07:31
 4/7 anonim ***** válasza:
62%
"Mindig mindenre rágörcsölök, az élet minden területén" - nem a testeddel, hanem a fejeddel van a baj. Első körben végig kellene gondolnod, hogy mi a probléma a világlátásoddal és megpróbálni átjutni ezen a problémán. Ha ez nem sikerül, akkor egy pszichológust javaslok.
2018. szept. 23. 08:18
 5/7 anonim ***** válasza:
64%

Megértelek. Lehet, hogy vonzodtok, de mégsem vagy abban a stádiumban, hogy testileg is egymáséi legyetek.

Megfogod érezni a pillanatot.

Nagy baj a negativ hozzá állásod.

De varazsütésre elmúlik ha jön a pillanat.

Én a másik oldal vagyok. Pasi.

A lány szűz volt. S bár jó pár ilyen lány volt bestresszeltem amikor közölte, hogy nekem akarja adni. Ugyan ezek a kérdések merültek fel bennem. Beszélgettünk. Mondtam, de ..., de ..., de ...

Ja! Belé szerelmes voltam.

Eltudtam hinni neki, hogy nem érdekli, nem én vagyok Adonis.

Rá figyeltem, nem a kétségeimre.

Ha ezt eléred akkor készen állsz rá!

2018. szept. 23. 09:47
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Egy dolgot tanulj meg. Egy pasi, akinek tetszel, aki le akar veled feküdni, azt baromira nem fogja érdekelni, hogy milyen vagy odalent, ha egyébként tiszta vagy és ápolt. Nem fogja érdekelni, hogy mekkora melled van, vagy hogy egyik ajkad odalent nagyobb, mint a másik, vagy akármilyen. Az fogja érdekelni, hogy lefeküdjön veled, hogy örömet okozzon az együttlét nektek.

És szerinted melyik szűz lány nem szűk? Sőt, elárulok egy titkot! Aki már nem szűz, de nincs felizgulva, az is lehet szűk és lehet neki fájdalmas az együttlét.

Ha megvan a kellő izgalom, izgatás, ha egy lány el tudja engedni magát, akkor egyáltalán nem lesz fájdalmas az együttlét. Persze első pár alkalom lehet kellemetlen, de ezen át kell esni, utána már nem lesz ilyen gond.

Viszont csak akkor feküdj le vele, ha úgy érzed, hogy készen állsz rá. És természetesen mondd el neki, hogy még nem voltál senkivel. Ettől nem fog rosszul nézni rád (ha normális pasiról van szó), viszont akkor úgy fog veled bánni, figyelni fog rád.

2018. szept. 23. 11:49
 7/7 anonim ***** válasza:
41%

Aki lepontozott, az olvassa el még egyszer a kérdést. A kérdezőnek nem szerelmi, hanem önértékelési gondja van, ami nem csak a magán-, de az egész életére kihat. Attól, hogy jobban megismerkedik a férfival, még nem lesz jobb, itt azt a belső görcsöt kell megszűntetni, ami miatt folyamatos feszültségben él.

(4-es voltam)

2018. szept. 23. 15:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!