Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem merek senkivel lefeküdni mert nem tartom szépnek a puncim. Mit csináljak?
Volt egy hosszú párkapcsolatom, ő volt az első nekem. Előtte nem éreztem cikinek a testem
Most viszont nem merek ismerkedni,vagy szexpartnert keresni, mert szégyellem magam lent.
Ide nem illő válaszokat ne írjatok, csak normálisakat. Köszönöm. :)
28/l
Engedd el. Ne foglalkozz ezzel. Én sem tartottam az enyémet szépnek. Egy ideig hátráltatott az ismerkedésben. Mára kezdek megbarátkozni vele, mivel eddig soha senki nem mondta hogy csúnya.
23N
Nagyon kilógnak a kisajkak.
Taszító.
Sokkal szebb egy babapunci.
De bolond vagy már bocs, ne aggodj ha egy pasi már a lábad között van nem igen fogja érdekelni, hogy milyen a puncid, lényeg a higénia, meg az hogy jó nedves legyen (utobbiért oda vagyok)
Nem tudom ki hogy van vele, de ha én megkivánok valakit, tulajdonképpen a higénia tud csak lelombozni. Szóval nincs okod az aggodalomra :)
27/F
Először is ne generálj magadnak felesleges olyan problémákat amik igazából csak a te fejedben léteznek..
Miért nem tartod szépnek?
Elárulom, hogy a férfiak teljesen máshogy gondolkoznak erről és valószínűleg a puncik 99,9%-t szépnek tartják így egyáltalán nincs miért aggódnod.
Különben meg változtatni nem tudsz a kinézetén, olyan amilyen.. Ilyesmin ne streszelj, mert felesleges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!