Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nem tudok senkivel sem lefeküd...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudok senkivel sem lefeküdni. Velem van a baj?

Figyelt kérdés
18 éves lány vagyok ,és úgy érzem ideje lenne elveszteni a szüzességem.Kívánnám is meg minden csak egyszerüen nincs olyan ember akivel szivesen megtenném.Kizárólag kapcsoltban veszíteném el ,de nincs olyan ember akivel képes lennék erre.A környezetemben egyre többen veszítik el ...fesztiválom ,vagy kapcsolaton kívül.MIért nem vagyok erre képes?Normális ez egyáltalán ,vagy túl nagyok az elvárásaim?Ti ha kapcsolaton kívül szexeltek ,nem érzitek rosszul magatokat utána?
2017. jún. 29. 14:59
 1/8 anonim ***** válasza:
87%

Ne akard elveszíteni. Előbb találj olyan srácot, akivel szívesen leszel kapcsolatban. És majd vele elveszíted.

Nincs azzal gond, hogy szűz vagy.

2017. jún. 29. 15:04
 2/8 anonim ***** válasza:
49%

30 éves férfi ugyanebben a cipőben.

A szüleim szerint nem kell elkapkodni.

Persze nálam lehet gyorsabban is csinálni.

Kicsit.

off: A fesztiválon szerencsére van talált tárgyak osztálya, így ha ott veszíted el, nem olyan nagy probléma...

ui.: Én könyveket pakoltam az ágyam túloldalára, így mindig velük fekszem le.

2017. jún. 29. 15:10
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Tartsd meg egy megfelelő férfinak és egy párkapcsolat során veszítsd el...fiatal vagy, miért lenne ciki? A fesztiválos dugtamvégrebeb.szva, de nem emlékszem semmire sokkal cikibb...
2017. jún. 29. 15:27
 4/8 anonim ***** válasza:
Sz_ard már le, hogy ki mikor veszíti el. A szerelem a lényeg, úgy jó a szex is. Ri_bancok mindig is voltak és mindig is lesznek, azért mert nagy pofával hírdetik, hogy mekkora ku_rvák, még nem kell őket komolyan venni. Náluk ez csak egy kompenzálás, hogy ne tartsa őket senki lotyónak.
2017. jún. 29. 15:37
 5/8 anonim ***** válasza:
Persze akor veszted el amikor jónak látod, de szerintem te túlliheged....ez csak szüzesség nem a lábad vágják le......
2017. jún. 29. 15:54
 6/8 anonim ***** válasza:
Teljesen normális vagy: nyugíí: majd eljön az illető.. ha Te is keresed! :)
2017. jún. 29. 16:42
 7/8 anonim ***** válasza:
19 vagyok és a pàrommal 2,5 évet vàrtunk a konkrét szexre, de minden tökeletes volt. Nem mondom, hogy ez a követendø példa!! ;), hanem ezzel csak azt szeretném kihangsúlyozni, hogy olyannal veszítsd el a szüzességed akit teljes szïvedbøl szeretsz és egyarànt màr kelløen ismeritek is egymàst. Sokkal meghittebb és hidd el sokkal jobb egy ilyenre visszaemlékezni mintha egy ismeretlem emberrel történne meg minden érzelem nélkül.
2017. jún. 29. 16:51
 8/8 anonim ***** válasza:
Egyem a szívedet, normális. :D Majd idővel lesz répa, amit "rágcsiznál". :D
2017. jún. 29. 16:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!