Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én várom nagyon hogy elkezdődjön a szexuális életem?
Előre leszögezem hogy a kérdést NEM párkeresés céljából írtam ki,és nem kérek privátokat.
Egy szűz lány vagyok élénk fantáziával.
Ahogy mások leírják az együttlét örömeit, egyszerűen megbabonáz ahogy elképzelem, hisz az önkielégítés is mennyei érzés. Alig várom hogy legyen egy megbízható párom, akivel összeillünk és és kiélhetjük magunkat. Más is van így?
Egyszer meg fogom találni ő is meg én is ^--^
Es jól esik képzeld el . Tenyleg nem tudtam hogy lanyoknál is így van e,mert a fiúknál egyértelmű hogy minél hamarabb akarják (általában) de a lányok nem igazán beszélnek róla. Meg inkább az érzelmi töltetére is kíváncsi voltam a dolognak. És nem csak szüzek írhatnak aki nem az, az is leírhatja hogy érzett az elsővel kapcsolatban c:.
Attól függetlenül, hogy a lányok nem beszélhetnek róla annyira nyíltan (ez társadalmi beidegződés), attól még ugyanazok a hormonok dúlnak bennük, mint a srácokban. Csupán a neveltetés miatt jobban rá vagy kényszerítve arra, hogy a nemi vágyadat elfojtsd, mert évszázadokig a női kívánóság tabu volt.
Nos, személy szerint úgy gondolom, hogy az első szex körüli mizéria túl van hype-olva. Én ugyan nem szerelemből vesztettem el, hanem haverral, de hiába esett jól, nem értettem azt a nagy felhajtást, amit a társadalom az első szexnek tulajdonít. Biztos rossz élmény lehet sokaknak, ha nem vigyáznak vagy durvulnak, ám ez nem annyira általános. Ha akarod, bízol a másikban (tehát nem vadidegennel veszted el a szórakozóhely mosdójában) és védekeztek, akkor nagy gond nem lehet.
Engem anno sokat riogattak, hogy a srácnak nagyon óvatosnak, lassúnak kell lennie, mert vérezhetek és nagyon fájhat, ennek ellenére egyiket se tapasztaltam. Sőt direkt nem mondtam el a srácnak, hogy szűz vagyok, hogy tesztelhessem a mondás valóságalapját. Így se csalódtam. :)
"Attól függetlenül, hogy a lányok nem beszélhetnek róla annyira nyíltan (ez társadalmi beidegződés), attól még ugyanazok a hormonok dúlnak bennük, mint a srácokban."
Nem. Az egyik nemben a tesztoszteron "dúl", ami egy agresszív hormon, versengésre ösztönöz, állandóan ki akar sülni. A nőkben más hormon van túlsúlyban. Nem ugyanakkora a szexuális vágyuk, mint a férfiaknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!