Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is nehéz megtalálni azt az embert, aki hozzád hasonló szexuális vágyakkal bír, és teljes az összhang köztetek ilyen téren is?
Figyelt kérdés
Miért van az hogy vagy soha,vagy sok sok év után találod meg azt,akivel úgy érzed még a szex is szinte tökéletes? Bár tudom ilyen hogy tökéletes,az csupán illúzió. Sokszor elgondolkodom mostanában ezen.2018. szept. 19. 14:07
1/7 anonim válasza:
Nekem 2 nagy illúzióm van, amit nem tudnak a pasik teljesíteni:
1. legalább 18 centis és szép farok.
2. egy mindent elsöprő forgatós, hardcore menet, amitől a hideg fut végig a hátamon..
2/7 anonim válasza:
Egyetértek veled, nagy szerencse kell hozzá, hogy a szexuális igényeitek is ugyanolyanok legyenek. Sokan egész életükben nem tapasztalják ezt meg. Te hol tartasz? Megtaláltad?
4/7 anonim válasza:
Az első vagy fiú vagy egy ótvar...
5/7 anonim válasza:
Nekem volt ilyen.A baj az volt ,hogy CSAK az működött,más SEMMI.Otthagytam ,de a mostani barátommal meg úgy érzem,hogy bárcsak semmi ne működne,csak az az egy:(
6/7 anonim válasza:
Eddig én is olyan pasikkal találkoztam, aki kielégítő volt az ágyba, azzal az ágyon kívül nem lehetett kijönni.
Aki tökéletes volt az élet minden területén az ágyban nem volt egy szenzáció.
Úgy érzem magam mint a pasi, aki elvárja a szerény, házias leányzót egy perverz vadmacska hálószobai teljesítménnyel.
7/7 anonim válasza:
Igen, nehéz. Mert pl.: vannak, akik nagyon furcsán vannak úm. alapból "bekábelezve". Én lábfétises hapsi vagyok és nem találok olyan nőt, akinek ez viszont bejönne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!