Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csak én várom nagyon hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én várom nagyon hogy elkezdődjön a szexuális életem?

Figyelt kérdés

Előre leszögezem hogy a kérdést NEM párkeresés céljából írtam ki,és nem kérek privátokat.

Egy szűz lány vagyok élénk fantáziával.

Ahogy mások leírják az együttlét örömeit, egyszerűen megbabonáz ahogy elképzelem, hisz az önkielégítés is mennyei érzés. Alig várom hogy legyen egy megbízható párom, akivel összeillünk és és kiélhetjük magunkat. Más is van így?

2018. szept. 20. 22:26
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
71%
Jaj istenem, hogy állandóan ez a nagylöttyös indulat van már mindenhol. Vérben forgó szemek, fogcsikorgatás, ökölbe szorult agy... Szerintem aranyos volt a kérdező. Jó dugásokat neki!
2018. szept. 21. 01:54
 22/47 A kérdező kommentje:

XDD akkor ilyen nehéz elhinni hogy nem jön össze nekem az élet? Eddig egy párom volt, mióta annak vége volt nem találtam senkit. Nem innen halászok önnizalmat,nem is lenne mire. Tudtommal meg nem dicskedtem semmivel.

Es amúgy ne mondd nekem hogy egy teljesen boldog, sikeres ember gyiken mérgelődik 1 kérdésnél folyamatosan. Fogadok ha ennyi energiát fecclnél a saját eletedbe is, sokkal előrébb tartanál (akárhol is vagy)

És köszi utolsó ^-^

2018. szept. 21. 05:56
 23/47 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen megértelek.

Olyannal csináld, akinek a legfontosabb a Te gyönyöröd!

2018. szept. 21. 06:13
 24/47 anonim ***** válasza:

Öcsém ennyi szövegelést meg veszekedést, megmutatom a népnek, hogy hogy kellett volna válaszolni erre kérdésre:

Igen,mindenki várja az elsőt.

2018. szept. 21. 08:57
 25/47 anonim ***** válasza:
100%

Dettó

20l

2018. szept. 21. 11:31
 26/47 anonim ***** válasza:
44%

"Szerintem aranyos volt a kérdező. Jó dugásokat neki!"

Szerintem meg nem aranyos, hanem álnaiv és álszent. Mintha tényleg itt hallaná először, hogy a szexuális élete akkor kezdődik meg, amikor akarja, és olyan pasit választ magának, amilyet csak akar. Csak fürdőzteti a kis egóját.

2018. szept. 21. 11:46
 27/47 anonim ***** válasza:
63%

"XDD akkor ilyen nehéz elhinni hogy nem jön össze nekem az élet? Eddig egy párom volt, mióta annak vége volt nem találtam senkit."

Értem. És ez min múlik? Mennyi erőfeszítésbe kerülne találni valakit, ha elmennél egy olyan helyre, ahol vannak fiúk? Menj el egy tánctanfolyamra, egy kvízestre, egy tetszőleges egyetemi körre, egy szórakozóhelyre és egy társkeresőre. Ezt két hét alatt ütemezd be, és ha nem lesz 10 bepróbálkozód, majd akkor beszélgessünk. Nem mintha ez nem lenne teljesen nyilvánvaló.

Mi a célod ezzel a kérdéssel? Az, hogy nagyon sokan leírjuk neked, hogy "hm, igen, én is nagyon vágyom már egy jó szexre, tényleg mennyei érzés, sokkal jobb, mint az önkielégítés, imádok bújni"? Ha neked ez ennyire fontos, akkor kezdj el párt keresni, nem fog sokáig tartani, ne minket fárassz ezzel a kívánatos szövegeddel. Én se megyek negyvenes egyedülálló nők társalgási topikjaiba azzal, hogy "hú, hogy én 26 évesen mennyire vágyom arra, hogy kapuzárási pánikos, magukra hagyott elvált gyerekes középkorú nők szexi fiatal szeretője legyek, ugyaaan hol találhatnék ilyet?". Komolyan, minek írod le ide, hogy milyen élénk fantáziád van, meg mennyire szeretsz önkielégíteni fiatal szűz lányként? Hogy aztán mind a 100 privát levélre odaírhasd, hogy "nem kértem privátot, köszönöm, de biztos vagyok benne, hogy rádtalál az igazi szerelem, kitartás!:)" ?

"Nem innen halászok önnizalmat,nem is lenne mire. Tudtommal meg nem dicskedtem semmivel."

Csak a libidóddal meg a fantáziáddal. De persze te NEM kérsz privátokat, meg NEM társkeresés céljából vagy itt. Csak olyan jól esett leírni, hogy mennyire várod, hogy nagyokat szexelhess.

"Es amúgy ne mondd nekem hogy egy teljesen boldog, sikeres ember gyiken mérgelődik 1 kérdésnél folyamatosan."

Sose mondtam, hogy az lennék. Csak túl tisztán látom a világot. Addig örülj, amíg illúziód vannak.

"Fogadok ha ennyi energiát fecclnél a saját eletedbe is, sokkal előrébb tartanál (akárhol is vagy)"

Nem tudod hol tartok, de biztos sokkal előrébb tartanék. Nagyon hiteles tanács, köszönöm.

2018. szept. 21. 11:57
 28/47 A kérdező kommentje:
23,24 25 köszönöm szépen,aranyosak vagytok ^-^
2018. szept. 21. 12:31
 29/47 A kérdező kommentje:

Utolsó, ha ennyi szöveg után azt mondod hogy még ÉN fárasztalak téged és nem fordítva, akkor nagyon gyorsan mennék kivizsgalásra helyedben. Nem volt kedvem több bekezdéses dolgokat írni, de ha azzal lenyugodnak a kedélyek hát legyen.

"tánctanfolyamra, egy kvízestre, egy tetszőleges egyetemi körre, egy szórakozóhelyre és egy társkeresőre"

SZÓÓVAL tánctanfolyam drága, kvízesteket nem is tudtam hogy tartanak még, egyetem kilőve ,még gimis vagyok mert 0-ik évem volt, szórakozni nem engednek el érettségi miatt, és az élő ismerkedés híve vagyok. Es bocsmá hogy amúgy nem egy hulla részeg tini fuckboyal akarom az elsőt,komolyan.

És neked mi célod van ezzel az ellenségeskedéssel itt? Az hogy ugorjak le a hídról mert valaki gyiken beszólt? Vagy elkezdjem hogy "igen nincs jobb dolgom mint gyikes szűz 40-es pasikat csábítgatni" ?

Azért bocsánat hogy túl kívánatosra sikeredett :D

De csak az igazságod írtam le, és egyszerűen megindokoltam hogy miért vágyom mar a szexualitásra valakivel akit szeretek.

Es amúgy itt van a kulcsszó,:akit szeretek. Ha hiszed ha nem, ha nem jársz el annyira otthonról nehéz találni egy olyan sracot aki

-nem csak szexet akar

- egy hullámhosszon van velem

-nem egy egysejtű aki faszos képéket küldözget

- es nem facebookon ír rá mimden 2. Nőnemű élőlényre.

-meg úgy mellesleg kölcsönösen szeretjük egymást.

Néhánynak én nem jövök be,néhán meg nekem nem jön be ,nincs mit szépítemi.

ÉS MÁR HA a végére értünk, megjegyezném, hogy úgy vagyok vele hogy fiatal vagyok, nem kell rástresszelni a dolgokra, jön majd magától is a szerelem.

2018. szept. 21. 12:58
 30/47 anonim ***** válasza:

Szóval eldöntötted, hogy a fiúk nagyrésze csak szexet akar, nem kapcsolatot, és mikor írtam neked vagy hat potenciális helyet, ahova ismerkedni járnak normális fiúk, mindegyikre volt kifogásod. Hát, így nehéz lesz. Akár hiszed, akár nem, a fiúknak is probléma az ismerkedés, és ők is keresik a hasonló helyeket. És gimiben is rengeteg normális fiú van, aki kapcsolatot akar, csak te valszeg elmész mellettük, mert neked ők nem elég jók. Majd javaslom, emlékezz erre, ha esetleg 35 évesen az első válásod után azt látod, hogy az addigra kiforrott, sármos férfiak mind a fiatalabb csajszikat hajtják.

"ÉS MÁR HA a végére értünk, megjegyezném, hogy úgy vagyok vele hogy fiatal vagyok, nem kell rástresszelni a dolgokra, jön majd magától is a szerelem."

Akkor meg minek írtad ki ezt a kérdést? Megválaszoltad magadnak. Ez most kb. annyi volt, mintha írtál volna egy blogbejegyzést arról, hogy milyen jó is a szex. Kösz, hogy emlékeztettél rá minket, magunktól már szinte el is felejtettük.

2018. szept. 22. 01:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!