Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csak én várom nagyon hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én várom nagyon hogy elkezdődjön a szexuális életem?

Figyelt kérdés

Előre leszögezem hogy a kérdést NEM párkeresés céljából írtam ki,és nem kérek privátokat.

Egy szűz lány vagyok élénk fantáziával.

Ahogy mások leírják az együttlét örömeit, egyszerűen megbabonáz ahogy elképzelem, hisz az önkielégítés is mennyei érzés. Alig várom hogy legyen egy megbízható párom, akivel összeillünk és és kiélhetjük magunkat. Más is van így?

2018. szept. 20. 22:26
1 2 3 4 5
 31/47 A kérdező kommentje:

Nem az volt a kérdés hogy miért nem találok párt. Nem is a társkeresési problémákról szólt az egész kérdés. Arra voltam kíváncsi hogy más lány (esetleg fiu) is ugyanúgy várja e az ismeretlent mint én.

A társkeresési problémákat te hoztad fel,ami teny és való hogy részben az en eletemben is jelen van, de gondolom mindenkinek van ilyen időszaka.

2018. szept. 22. 01:25
 32/47 anonim ***** válasza:

Mit jelent az élénk fantázia nálad?

Nagyon kívánod már a szexet? Vagy szűz létedre vad dolgokról ábrándozol?

2018. szept. 25. 16:55
 33/47 anonim ***** válasza:

"A társkeresési problémákat te hoztad fel,ami teny és való hogy részben az en eletemben is jelen van, de gondolom mindenkinek van ilyen időszaka."

Van, főleg férfiaknak. Nekünk sajnos nem elég felmenni egy társkeresőre vagy kimenni az utcára.

2018. szept. 25. 17:19
 34/47 anonim ***** válasza:
50%
Miért, én is várjam h elkezdödjön a szexuális életed?
2018. szept. 25. 17:36
 35/47 A kérdező kommentje:

32-es mind2.

33-as sajnálom,remélem mint találtok párt, megerdemlitek <3

Uccsó: plsmá.-.

2018. szept. 25. 21:15
 36/47 anonim ***** válasza:

Akárhogy olvasom, valóban az 57%-osnak van igaza.

1) mégis milyen válaszokat lehet írni, ami megfelel neked, Kérdező? Csak a prűd vagy aszex szűz lányok nem fantáziálnak.

2) "Ahogy mások leírják az együttlét örömeit, egyszerűen megbabonáz ahogy elképzelem, hisz az önkielégítés is mennyei érzés." Hát ez tényleg olyan sokadik olvasatra is, mint egy naplós blogbejegyzés vagy egy erotikus fanfiction részlete a főszereplő szemszögéből.

3) Ki ne vágyna megbízható párra, de őszintén?

4) Kaptál tippeket arra vonatkozóan, hogyan tudnál ismerkedni. Példák voltak, mégis szó szerint vetted, hogy pl menj tánctanfolyamra, holott a válaszoló csak felsorolt pár olyan helyet, ami egy veled egykorú lánynak alkalmas lehet ismerkedés szempontjából, ha már a gimis srácok közül nem jó neked senki. Mégis mit vártál? Ha továbbra is kifogásokat keresel és maradsz a fantáziavilágodban, még egyetemig se fogod testközelből megélni a szexualitást. Van ilyen lány ismerősöm, aki még 21 évesen szűz, közben meg olyan fantáziáit osztotta meg velem, hogy még én is zavarba jöttem, pedig én már két sráccal is együtt voltam.

4) "fiatal vagyok, nem kell rástresszelni a dolgokra, jön majd magától is a szerelem". Már pedig stresszeled magad a dolgon, különben nem írnál ki ilyen kérdést egy anonim oldalra. Másrészt eredetileg nem szerelemről volt szó, hanem a szexualitásról.

5) Nosza, leírtad, hogy milyen srácot keresnél / milyet nem sikerült eddig találnod. Ezek alapján csodálkozol, hogy furcsálljuk a kérdés miértjét? Ha csupán egy szerelmi kapcsolatra vágysz, miért bújtatod azt a szexualitás köntösébe? Szerető srácra vágysz, de közben ott lebeg a szemed előtt, hogy mielőbb elveszítsd a szüzességedet? Vagy csak kapcsolathiányod van, de mindenképp a szexualitás témakörébe akartál írni?

Tulajdonképpen mi a problémád? Mi értelme volt ennek a kérdésnek? Vagy olyat kellett volna írnunk, hogy "igen, megértjük, tényleg jó szexelni"? A felsoroltak csak töredékei annak, amit gondolok, mert a Te részedről túl sok benne a logikátlanság és ellentmondás, viszont nem akarok kisregényt írni...

2018. szept. 25. 23:55
 37/47 anonim ***** válasza:
*már így is sokat írtam, úgyhogy nem csoda, hogy már a számozást is eltévesztettem...
2018. szept. 25. 23:56
 38/47 A kérdező kommentje:

Azért írtam ki az a kérdést hogy megkérdezzem, hogy más is van e így vele. Bár kaptam pár hasznos választ

Nem tudom miért ért meg neked ennyi szövegelést ez a kérdés ha szerinted hülyeség, de egészségedre ^-^.

2018. szept. 26. 07:13
 39/47 anonim ***** válasza:
47%

Szűz leány!

Akkora egy értelmetlen egy kérdés volt,de komolyan. Várd,csendbe..mégis ki a rancot érdekel h te mit vársz mit nem...amúgymeg mitkell benne várni?!Idióta kis szűzike

2018. szept. 26. 09:43
 40/47 A kérdező kommentje:

Kit érdekel hogy mit várok? ENGEM.

És te ki a francot érdekelsz?:)

2018. szept. 26. 13:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!