Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csak én várom nagyon hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én várom nagyon hogy elkezdődjön a szexuális életem?

Figyelt kérdés

Előre leszögezem hogy a kérdést NEM párkeresés céljából írtam ki,és nem kérek privátokat.

Egy szűz lány vagyok élénk fantáziával.

Ahogy mások leírják az együttlét örömeit, egyszerűen megbabonáz ahogy elképzelem, hisz az önkielégítés is mennyei érzés. Alig várom hogy legyen egy megbízható párom, akivel összeillünk és és kiélhetjük magunkat. Más is van így?

2018. szept. 20. 22:26
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
47%

Miféle kérdés ez? Milyen választ vársz? Hogy "hú, annyira megértelek, én is annyira várom szűz lányként, hogy elkezdődjön a szexuális életem"?

Lány vagy, magyarán akkor kezdődik meg a szexuális életed, amikor akarod. Mi a f**zt játszod itt az álnaivat? Ha akarod, ma este elmész egy buliba, vagy akárhova, és igent mondasz egy próbálkozó pasinak. Mintha olyan k**va nehéz dolgod lenne nőként.

2018. szept. 20. 22:45
 12/47 A kérdező kommentje:

Igen erre valóban lenne esélyem. De nem lehet. 18 évesen még fiatalnak érzem magam hogy elkezdjek ri**nckodni,nem vagyok még nő se . Úgy értem hog várom hogy összehozzon az élet azzal a partnerral akivel jól tudom magam érezni.

( és nyugi ezt a valakit nem itt akarom megtalálni)

2018. szept. 20. 22:48
 13/47 A kérdező kommentje:
Truckdriver35nek üzenném hogy hagyjon békén legyen szíves.
2018. szept. 20. 22:51
 14/47 anonim ***** válasza:
83%
Azért a 12.-nek nincs igaza. Egy szűz lánynak nem épp a buli a legjobb hely erre. A szüzesség elvesztése nem egy úgy alakul ahogy dolog. Még a párjával se feltétlen menne egyből, mert az fájni is szokott sokszor a lányoknak, hogy többesszeri próbálkozás kell, és ehhez a fiúnak is türelmesnek kell lennie. Nem tudom, a 12. hol él, de nem a Földön, az tuti.
2018. szept. 20. 22:51
 15/47 anonim ***** válasza:
49%
veled valami egesz komoly galiba lehet a kerdesed es a valaszaid alapjan, mar nem azert. ezt most csak igy csendben jegyeztem meg
2018. szept. 20. 23:22
 16/47 A kérdező kommentje:
XDD meglehet
2018. szept. 20. 23:37
 17/47 anonim ***** válasza:
20%

"Igen erre valóban lenne esélyem. De nem lehet. 18 évesen még fiatalnak érzem magam hogy elkezdjek ri**nckodni,nem vagyok még nő se . Úgy értem hog várom hogy összehozzon az élet azzal a partnerral akivel jól tudom magam érezni."

Jaaaaj, szóval nem buliban akarod. Hát, de sajnállak, akkor így sokkal nehezebb dolgod van! Még egy társkeresőre is fel kell menned, hogy pasid legyen, ha már lusta vagy élőben válogatni!

Komolyan, kib---ottul irritáló kérdés. Te magad írod, hogy nem itt akarod megtalálni, magyarán hagyjanak békén a privát üzenetekkel. Magyarán tudatában vagy annak, hogy kelendő vagy nőként, csak játszod a kis ártatalant. Szűzk*rvának hívják az ilyet.

2018. szept. 21. 00:17
 18/47 A kérdező kommentje:
XD na megjött a nőgyűlölő adult virgin is.
2018. szept. 21. 00:35
 19/47 A kérdező kommentje:

Mellesleg a szűzkva az aki váltogatja a pasijait, de egyikkel se fekszik le.

És ne aggódj te is találsz valakit,boldog leszel,es nem töltöd ki random gyikes embereken a mérgedet.

2018. szept. 21. 00:40
 20/47 anonim ***** válasza:
39%

Kösz a bizalmat, de nem vagyok szűz. Csak volt időm túl jól megismerni a lányokat, és azt kell mondjam nevetségesek a párkeresési "problémáitok" a mieinkhez képest.

"Mellesleg a szűzkva az aki váltogatja a pasijait, de egyikkel se fekszik le.

És ne aggódj te is találsz valakit,boldog leszel,es nem töltöd ki random gyikes embereken a mérgedet."

Jaj, annyira cuki vagy, hogy mindjárt engem kezdesz el pszichoanalizálni, hogy én majd kit fogok találni. Inkább próbálj meg befelé nézni cukorborsó, hogy neked miért van szükséged fiatal csajként arra, hogy innen halássz önbizalmat. Ne mondd már nekem, hogy olyan k**va nehéz dolgod van, ha be akarsz pasizni. Menj fel egy ki**ott társkeresőre, ha ennyire nem megy élőben, mindjárt kapsz 30+ levelet, amiből válogathatsz. Ez az, amire vágysz, nem?

2018. szept. 21. 01:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!