Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ehhez mit szólnának a férfiak?
Az análmániás, a puncit teljesen elvető férfiak.
Ha a nő egy idő után csak vibrátorral akarna dugni, ha felvetnétek, hogy szeretnétek a farkatokat használni belemenne, de húzná a nő a száját. De nektek kötelességetek lenne mindig a dildóval eljuttatni a csúcsra. Mert a farkatok nem jó, ezt ki is mondja.
Ha nem akarjátok már, mert betelt a hócipőtök, akkor azzal jönnének a hölgyek, hogy szeretitek, ezért megteszitek, tiszteletben kell tartanotok az ő vágyát és ki kell elégítenetek, különben mehettek tovább. És ti mentek is tovább, mert úgy érzitek, hogy megalázták a férfiasságotokat... a baj csak az, hogy a következő nő is csak így akarja! :O
Marad marokmarcsa és a megalázott férfiasság.
Remélem értitek a párhuzamot. Szép kis törtlnetet tudtam volna kanyarítani, de nem volt kedvem addig húzni.
Igen, azt hiszik, hogy ettől lesznek férfiak. Köszi a vihasztalást :)
Amúgy...az mindent elmond, hogy az análmániások mellé egy homár állt :"""""DD
#20 "drága p..."
Mégis mennyi?
(Úgy kb.?)
#20: "De hogy a drága puncimat lecseréljék egy segglyukra..."
Nem a puncidat cserélik le, hanem ha te nem engeded seggbe, akkor a pasid majd más nőkkel fogja kiélni ezt az igényét, és grátiszként kap mellé egy puncit is, aztán majd lehet, hogy végül nem is a tiédet, hanem az övét választja. És így aztán szépen el is hagy téged, csak mert te csökönyös módon hét lakattal őrzöd a popsid és kizárólag a barna medvét engeded rajta keresztülvonulni... :)
#25 már leírtam, hogy kipróbáltam. Szóval ti azok közé a szexista semmirekellők közé tartoztok, akik szerint a szex kizárólag a férfiak kedvéért van és a nőnek kötelessége pucsítani neki, még akkor is, ha a nőnek fáj. Értem.
Ja, és ez a másik, hogy a segglyuk annyira mindenek fölött álló, hogy még el is hagyják a férfiak ezért a nőket :"D a férfiak rendkívül egyszerűek, őket egyszerű megfogni és megtartani. Gondolom főzzön rátok, hagyja mindenét megdugni, de az a legjobb, hogyha csak seggbe hagyja, mert ugye az az istennő (főleg ahogy írtad, hogy a segg mellett a grátisz a punci ls nem fordítva, szóval neked is fontosabb az anál, mint a punci). Meg takarítson. És ennyi. Egyszerűek vagytok, semmilyenek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!