Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ehhez mit szólnának a férfiak?
Az análmániás, a puncit teljesen elvető férfiak.
Ha a nő egy idő után csak vibrátorral akarna dugni, ha felvetnétek, hogy szeretnétek a farkatokat használni belemenne, de húzná a nő a száját. De nektek kötelességetek lenne mindig a dildóval eljuttatni a csúcsra. Mert a farkatok nem jó, ezt ki is mondja.
Ha nem akarjátok már, mert betelt a hócipőtök, akkor azzal jönnének a hölgyek, hogy szeretitek, ezért megteszitek, tiszteletben kell tartanotok az ő vágyát és ki kell elégítenetek, különben mehettek tovább. És ti mentek is tovább, mert úgy érzitek, hogy megalázták a férfiasságotokat... a baj csak az, hogy a következő nő is csak így akarja! :O
Marad marokmarcsa és a megalázott férfiasság.
Remélem értitek a párhuzamot. Szép kis törtlnetet tudtam volna kanyarítani, de nem volt kedvem addig húzni.
Én egy ilyen férfi mellett nem maradnék.
Továbblépnék olyanhoz aki férfi és nem látens homokos....
A kérdés teljesen jogos.
Belátom én is hogy rengeteg lány ez nagyon rossz néven tudja ezt venni.
De van akinek tetszik.
Ezt meg kell beszélni. Hogy mit s hogy akarnak és lehet egy kapcsolatban.
De a kérdés. Hát. A kérdező álláspontjával értek egyet.
18f
Basszus, ma a sértett macák panasznapja van?
Mi az ördög kell, hogy a nők is rájöjjenek, a fene nagy egyenjogúságban nem az övék mindig az elsődleges akarat?
"Az análmániás, a puncit teljesen elvető férfiak..."
A történet már itt megbicsaklik. Én, mint análmániás speciel imádom a puncit! Az anál csak hab a tortán, és ha az együttlétek időtartamát nézzük, sokkal kevesebbszer és kevesebbet foglalkozok vele, mint a puncival. A popsi egy jutalom. Igen, egy jutalom, amit valóban ki kell érdemelni és küzdeni kell érte akár heteken, hónapokon keresztül is. Amikor pedig végre zöld utat kapunk, az sem azt jelenti, hogy azonnal durr bele, hanem kellő óvatosággal és gyengédséggel lehet előkészíteni a terepet. Ha pedig végül mindkettőnknek jó, akkor végképp ne egy hozzád hasonló sértődött erkölcscsősz ossza az észt, csak mert neked fájt a behatolás és kiújult az aranyered. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!