Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ehhez mit szólnának a férfiak?
Az análmániás, a puncit teljesen elvető férfiak.
Ha a nő egy idő után csak vibrátorral akarna dugni, ha felvetnétek, hogy szeretnétek a farkatokat használni belemenne, de húzná a nő a száját. De nektek kötelességetek lenne mindig a dildóval eljuttatni a csúcsra. Mert a farkatok nem jó, ezt ki is mondja.
Ha nem akarjátok már, mert betelt a hócipőtök, akkor azzal jönnének a hölgyek, hogy szeretitek, ezért megteszitek, tiszteletben kell tartanotok az ő vágyát és ki kell elégítenetek, különben mehettek tovább. És ti mentek is tovább, mert úgy érzitek, hogy megalázták a férfiasságotokat... a baj csak az, hogy a következő nő is csak így akarja! :O
Marad marokmarcsa és a megalázott férfiasság.
Remélem értitek a párhuzamot. Szép kis törtlnetet tudtam volna kanyarítani, de nem volt kedvem addig húzni.
ma 22:38
Az már régen rossz ha mindig küzdeni kell egy nőèrt... Az a nő egy idióta és az is aki ilyennel leáll...
A nőt meg kell hódítani és biztosítani kell azt hogy eszébe se jusson fèlrelèpni.
Ehhez nem küzdés kell hanem kellő figyelem és egy férfi aki ki tudja elégíteni a testi és lelki igènyeit a nőnek... Nincs itt semmiféle küzdelem .. plusz azt a nőt akit el lehet vinni azt vigyèk is a fenébe
Leszögezem. Szoktunk analozni. Néha.
De itteni hozzászólasok után "uraim" nem csodálkozom hogy egyre több a leszbi. :(
Jogosak az elvárásaid a viszonosság elvében.
Ha odzkodik a kompromisszumtól javasold hogy keressen magának egy pasit, te pedig egy FÉRFIT.
Köszönöm azoknak, akik felfogták a kérdést! Örök hála, látszik, hogy nem csak én gondolom így. Viszont Truckdriver35.... ne vedd sértésnek, de a Férfi olyan ritka, mint a fehér holló. Elhiszem, hogy te egy fehér holló vagy, akkor becsüld meg magad! :D a többieknek is köszi. :)
De... nem mindig a nőké az elsődleges akarat, de ha te kérdezés nélkül rakod a nő seggébe a farkad, mert úgy gondolod, hogy itt csak a te véleményed számít, az erőszak. Én se veszek elő szex közben hirtelen egy műf#szt és dugom fel a férfi seggébe... felfogtad #8?
#11 Aki csontig benyalt nekem? Úgyérted egyetértett velem? Azért mert te hülyeségnek gondolsz valamit nem biztos, hogy neked van igazad. Vagy te azt hiszed, hogy amit te gondolsz, az csak helyes lehet? Nem vagy isten.
#13 látom felfogtad a kérdést. Inkább maradtál volna csöndben. Még te is az análra biztatnál...
Az ilyen retardált droidok meg minek írnak? Percek vesztek el az életedből, míg leírtad a monológod, de nem is a kérdésre válaszoltál. Értem, te is az vagy, aki nem a puncit szereti.
Anyám, ilyen "férfiakat"...
#16, #19 és a többiek - igazatok van.
Oké, akik szeretik, csinálják, nem magával ezzel van a bajom, hanem hogy kötelességnek tekintik, ha a nő nem akarja betudják önzőségnek és hisztinek. Én kipróbáltam. De hogy a drága puncimat lecseréljék egy segglyukra... na azt ne már. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!