Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hol lehet kezdeményező nőkbe...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehet kezdeményező nőkbe botlani?

Figyelt kérdés

Sosem tudtam kezdeményezni. Mindig is az a páncélos rák-féle ember voltam. Viszont ha valaki kezdeményezne, akkor azt nem utasítanám el (feltéve amennyiben nő).

Nincs tehetségem ahhoz, hogy „vadásszak” vagy „kifogjak” valakit. Úgy voltam vele, hogy majd én felhívom magamra a figyelmet valamivel (erő, ész stb) és majd mások fognak közeledni felém. De mint kiderült a nemi szereposztás rossz oldalára kerültem, ezzel a gondolkodásmóddal...

Valamilyen szinten örülök, amikor a nyugati vad-feminizmus térnyerését látom, vagy pl a metoo kampányt, mivel ezek azt hirdetik, hogy a férfiaknak tilos a nők felé közeledniük, hanem majd azok fognak dönteni ha akarnak. Ha a tervük megalósul, akkor végre eljöhetne az én időm is, de odáig csak lappanganom kell.

A kérdésem, hogy kezdeményező nőket merrefelé lehet találni?

2018. szept. 15. 23:35
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Minek akarsz te alfahím lenni? Mintha az alma holnaptól körte akarna lenni. Nem tudom, jó körökben mozgok-e, de a környezetemben élő nők a kedves, értelmes pasikat díjazzák, nem az alfa dísz....-t
2018. szept. 16. 08:56
 12/12 anonim ***** válasza:
76%

Igaza van annak a válaszolónak,aki azt írta hogy mindig a nő választ és kezdményez. Jó,nem mindig,de gyakran előfordul. Én mint nő,igazolhatom. 😃 Az eddigi össze pasimat én "szedtem fel" úgy,hogy ők azt hitték ők választottak.

Ahogy észrevettem,a pasik,még ha tetszettem is nekik,nem vettek észre,vagy nem vették észre hogy nekem bejönnek,vagy olyan is volt sokszor hogy nem mertek nálam kezdeményezni mert azt hitték úgyse kellenék nekik.

Ha a nő akar tőled valamit közeledni fog. Legalábbis nyitott lesz. A te dolgod ugyanez. Beszélgetés,egy kis udrvalás,és látni fogod vevő-e rá. Ha igen,innen már könnyebb dolgod lesz,és léphetsz.

Viszont ne várd,hogy hátratett kézzel,flegma arccal várva majd valaki becserkész. Ez mindkettő fél dolga. A nő sem várhat a szőke hercegre hátradőlve,az ilyen kis hercegnőket hagyd is a pitsába. Neki is éreztetnie kell hogy érdekled. Ő is keressen,és te is ugyanúgy.

2018. szept. 16. 11:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!