Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet kezdeményező nőkbe botlani?
Sosem tudtam kezdeményezni. Mindig is az a páncélos rák-féle ember voltam. Viszont ha valaki kezdeményezne, akkor azt nem utasítanám el (feltéve amennyiben nő).
Nincs tehetségem ahhoz, hogy „vadásszak” vagy „kifogjak” valakit. Úgy voltam vele, hogy majd én felhívom magamra a figyelmet valamivel (erő, ész stb) és majd mások fognak közeledni felém. De mint kiderült a nemi szereposztás rossz oldalára kerültem, ezzel a gondolkodásmóddal...
Valamilyen szinten örülök, amikor a nyugati vad-feminizmus térnyerését látom, vagy pl a metoo kampányt, mivel ezek azt hirdetik, hogy a férfiaknak tilos a nők felé közeledniük, hanem majd azok fognak dönteni ha akarnak. Ha a tervük megalósul, akkor végre eljöhetne az én időm is, de odáig csak lappanganom kell.
A kérdésem, hogy kezdeményező nőket merrefelé lehet találni?
Alapvetően határozott kiállású vagyok, sokszor rendkívül vasakaratú, de csak az élet más területein. A nőkkel kapcsolatban nem csinálok semmit, mert a szememben bárminemű közeledés nyomulásnak számít. Így kizárólag csak azt várom, hogy engem válasszon ki valaki és közeledjen felém...
Tudom, hogy lesznek olyanok, akik felé nem fog senki kezdeményezni. De ezért kell igyekezzek, hogy a lehető legjobban az alfahím kategóriába kerüljek, hogy ne kerüljek azok közé, akik felé nem közeledik senki.
Az internetes ismerkedéssel kettő nagy gond van:
- A magukat nőnek kiadó személyek mögött nagyon gyakran meleg férfiak vannak.
- A női profilok sokszor kamu profilok (ez mondjuk nem a gyk-ra jellemző). Erre azért van szükség, mert a netes oldalak alamivel be akarják csalni a férfiakat, és ugye az nem túl kecsegtető, hogy 1:10-hez a nő:férfi arány, így kamu profilokat csinálnak. Ezért is van, hogy pl a tinderen sem ír sose vissza egy csaj se. Mivel azok valójában mind elrendezett kamuprofilok.
Mindig a nő választ és kezdeményez.
Mindig melléd keveredik, semmit mondó beszélgetés kezdeményezgetésekkel próbál kommunikálni, például az időjárásról, "véletlenül hozzád ér, régebben pont ugyanolyan kutyája volt mint neked, vagy táskája, és egyéb hasonlóságokat említ.
Ezek a kezdeményezés jelei.
Persze óvatosan csinálja a kezdeményezés látszatának kerülésével.
Minden csak a "véletlen" műve de pont passzolnak végül a dolgok.
Szóval akinek bejössz azt vonzod és kezd is.
Nekem soha nem kellett kezdeményezni mert mindig ezeket a jeleket figyeltem.Innen már csak figyelmes hallgatóság voltam.
Ha oda lépsz egy csajhoz és elkezdesz vele ismerkedni, flörtölni az még nem jelenti azt h nyomulsz, inkább h egy magabiztos, határozott férfi vagy, aki szereti ő maga behálózni a csajokat.
Vannak olyan nők akik nem várnak a férfira és ők kezdeményeznek, de sztem a pasiknak kell megtenni az első lépést, (nekem ők az igazi férfiak) ha már oda sem mersz menni egy szimpi csajhoz, akk mit várjon utána?
Téged még az ágyban is irányítani kell talán, h azt se véld nyomulásnak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!