Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ha ilyen szituknál úgy áll rá a farkam mint a ház?
Figyelt kérdés
Van egy lány akivel több van köztünk mint egy sima fiú-lány barátságnál,de úgy konkrétan nem járunk,nagyon full,top csajszi így gondolom emiatt lehet de pl ha csak megpuszil,átölel,smárolunk akkor nem gyengén áll tőle nekem,pláne ha bikinibe van előttem,mellettem vagy hasonló helyzetek,ezek ellen valahogy nem tudok tenni de lehet nem is menne,ez baj vagy ne foglalkozzak ezzel?Egyik haverom csinált rólunk képet egyik szabadstrandon meg a tengernél is ahogy felkapom és smárolunk,ezeknél a helyzeteknél is szerintem eléggé látszódott hogy feszült a gatyám,még haveromnak is feltűnt:D:)2018. szept. 15. 17:23
1/6 anonim válasza:
Úgy konkrétan nem jártok, de azért smároltok? :D
2/6 anonim válasza:
Barátság extrákkal, igen normális. Fura lenne ha ilyen helyzetekben nem állna.
3/6 anonim válasza:
ugye tudod, hogy az sem lenne gáz, ha csak simán állna a cerka egy bikinis csaj láttára, nemhogy akkor ha még smárolsz is közben vele lol
4/6 anonim válasza:
Majd ha lesz rendszeres nemi életed, ezek a dolgok abbamaradnak.
5/6 anonim válasza:
Felall a csinos, kívanatos lányra, akivel van is vmit köztetek es még csókóztok is, hat mik vannak. Talán mert nagyon rá vagy gerjedve, de nem kapod meg a punciját is?+
6/6 anonim válasza:
Nem probléma szerintem. Offtopic: mondatvégi írásjelet megéri használni. Elindultál kijelentő mondatból, jött egy felsorolás, majd kérdés. Nem beszólni akarok, csak nem komfortos olvasni, mert akaratlanul is egy levegővel teszem. :D bocsi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!